Heti 350 pelenkát cserél az ötgyerekes anyuka

nlc | 2016. Április 26.
Az anyuka lassan fél éve adott életet ötösikreinek. Most nyíltan és őszintén beszélt kismamaként korántsem felhőtlen hétköznapjairól.

 Kim Tucci, a perth-i kismama már a terhessége alatt blogot vezetett, amiben kendőzetlenül leírta, milyen ötösikreket hordani a szívünk alatt. Csak egy pár példa: az állandó hátfájás mellett, folyamatos gyomorproblémái is voltak, hiszen a javaslott napi 6000 (!) kalóriát nem volt egyszerű elfogyasztania. A kismama azt mondja a sokszor órákig tartó gyomorégés miatt úgy kellett kényszerítenie magát az evésre, és volt, hogy egy éjszaka 12-szer szaladt ki hányni.

 De az igazi kaland csak a szülés után kezdődött. Miután Kim életet adott 4 egészséges kislánynak és egy kisfiúnak, férjével, Vaughnnal immár hét éhes szájat kell táplálniuk. A 26 éves anyukának ugyanis az előző kapcsolatából már van két kislánya.

A párnak napi 8-szor kell etetnie, és hetente 350-ször cserélnek pelust! Az anyuka bevallotta, előfordult, hogy magára zárta a fürdőszobaajtót, és a padlón fekve zokogott a kimerültségtől és a stressztől. Mégis azt mondja, ha meghallja, hogy a gyerekek sírnak, boldog: mert ez azt jelenti, élnek.

Forrás: Dailymail

Exit mobile version