Család

Elolvadsz: a szunyókáló ötös ikrek elrabolják a szívedet

Ilyen még nem volt Amerikában, de a világon sem nagyon: csupa lány ötös ikrek születtek a texasi Houstonban. A gyönyörű kislányok még április elején jöttek a világra, de csak mostanra térhettek haza mindannyian a kórházból. Vigyázat: übercuki fotók!

“Hú, szegény apukád!” – így szoktak felkiáltani az ismerőseim, ha elárulom: mi öten vagyunk lánytestvérek. Vajon milyen beszólásokkal kell megküzdenie a texasi Adam Busbynak, aki hat lány édesapja? Öten közülük ráadásul három hónapos ikrek! A négyéves Blayke már április óta várta izgatottan, hogy mind az öt kishúgát magához ölelhesse. Július 6-án a kis Parker Kate, Hazel Grace, Olivia Marie és Riley Paige után végre a gyönyörű Ava Lane is hazatérhetett a családjához a kórházból.

A végtelenül bájos ikrek április 8-án, a terhesség 29. hetében látták meg a napvilágot, de az alacsony születési súlyuk miatt nem térhettek azonnal haza. A hét eleje óta viszont mindannyian otthon vannak, nagy is a boldogság az immáron hatgyerekes Busby családnál. Az öt ikerlány közül kettő ráadásul egypetéjű iker, mindannyian inszeminációs eljárás segítségével fogantak meg. A szülők nem számítottak ilyen mértékű családbővülésre, de hatalmas csodaként és áldásként élik meg a gyarapodást. A mindennapjaikról blogot is vezetnek, ahol rengeteg vicces részletet megtudhatsz a nagyon nagy család születéséről. Én mindig akkor olvasgatom, amikor elfáradok a két gyerekem nevelésében… Hetedik gyereket amúgy nem terveznek, az apuka szerint tuti lányuk születne megint.

A cuki kis hercegnők nem csak divatból viselnek különböző színű hajpántokat, a mosolygós anyukát nagyon is praktikus szempontok vezérelték az öltöztetéskor. A harmincas évei elején járó Danielle azt tervezi, hogy mindegyik lányának meglesz a saját színe. Ezzel szeretne rendszert vinni az életükbe, amivel elkerülhető a káosz a boldogan gőgicsélő ikreknél. Persze a bölcs nővérnek is megvolt a maga riposztja: mindez csak addig működik, amíg anya nem ad rá véletlenül rózsaszínű rucit valamelyik gyerekére, akinek amúgy pl. zöld a színe. Hiszen az igazán csajos cuccok rózsaszínűek!

Akárhogy is lesz: le a kalappal a Busby család előtt! Erőt, kitartást és nagyon sok boldogságot kívánunk mind a nyolcuknak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top