Ötödikes kislány írt levelet a cégóriás vezetőjének

nlc | 2017. Március 02.
Egy mindössze ötödik osztályos kislány olyan ötletet javasolt a Tesla cégóriás vezetőjének, amelyet Elon Musk nem tudott válasz nélkül hagyni.

Elon Musk, a Tesla Motors alapítója Twitter-oldalán szívesen és mindig válaszol a hozzá érkező kérdésekre, levelekre. Ugyanitt osztja meg a Teslával kapcsolatos legfontosabb információkat is. Ezúttal egy édesapa ötödikes kislánya levelét osztotta meg Elon Musk közösségi oldalán. A válasz természetesen most sem maradt el.

Bria azt az ötletet vetette föl a cégóriás vezetőjének, ha már egyébként is számtalan rajongó készít kifejezetten érdekes reklámot a cég autóiról, akkor miért ne hirdethetne versenyt közöttük. A legjobbnak választott videó a Tesla hivatalos reklámjaként futhatna. Ezenkívül pedig valami extra jutalmat is kapjon a győztes, például egy éven keresztül ingyen tölthetné autóját a Tesla hálózatán.

A rendkívül szimpatikus Elon Musk azonnal lecsapott a kislány javaslatára, és máris kiírta a Twitterre: “Köszönöm a kedves levelet. Az ötlet fantasztikus. Meg fogjuk csinálni!”

Őrület, nem?

Videó a Tesla egyik csodaautójáról

(via hvg)

Exit mobile version