5 dolog, amit meg kell tenned egy szakítás után

nlc | 2017. Március 24.
Tudjuk, mennyire pocsék dolog a szakítás, de néhány dolgot muszáj megtennünk, ha szeretnénk időben továbblépni...

1. Letiltás, törlés

A közösségi média amúgy is mérgező dolog, pláne ha állandóan az exünket lessük. Tegyük szívünkre a kezünket: mind tudjuk, milyen napi 12 órában nézni valakinek a Facebook- és Instagram-aktivitását, lenyomozni az új ismerősöket, és “véletlenül” összefutni a netről kilesett helyeken. Blokkoljuk, töröljük az exet, próbáljuk távol tartani magunkat az életétől – hiszen már nem vagyunk a részesei.

2. Dobozolj!

Ugyanez a helyzet a személyes tárgyakkal: nem túl jó ötlet a szakítás után szagolgatni a pulóvereket, szóval fogjuk az összes holmit és vágjuk egy hatalmas dobozba – ott sokkal jobb helyük lesz, mint a lakásunkban szanaszét.

3. Kellemetlen ajándékok

Persze neked is lehetnek olyan ajándékba kapott cuccaid, amelyek az exhez kötődnek. Ezek – különösen akkor, ha haragosan váltatok el – nem biztos, hogy jó hatással vannak ránk. Nyugodtan szabaduljunk meg tőlük – lehet, hogy még pénzt is tudunk csinálni belőlük!

 

4. Tervezd meg a hónapod!

Szakítás után nincs is rosszabb, mint otthon ülni és az exünk felett keseregni. Ne hagyjuk magunkat belecsúszni az önsajnálatba: szervezzük magunknak programokat, foglalkozzunk végre a hobbijainkkal, amikre a kapcsolat mellett nem volt időnk, találkozzunk a barátainkkal!

5. Fókuszálj a munkára!

Szintén jó stratégia lehet elmerülni a munkában, ráadásul ez hosszú távon iszonyú hasznos lehet. Szívjuk fel magunkat, túlórázzunk, és még az is lehet, hogy most fogunk előrébb jutni karrierünkben!

 

Metro

Exit mobile version