Melyik gazdi ne hatódna könnyekig, ha a kiskutyájától kap virágcsokrot?

nlc | 2018. Március 05.
Murphy rossz kutya volt, mindent megevett. Olyasmit is, amit nem kellett volna. Ezért állatorvoshoz került, de nem felejtette el meghálálni a gazdájának, hogy gondoskodott róla.

Theresa Potratz már több kutyát felnevelt, de Murphyvel meggyűlt a baja. Az eb túlságosan agresszíven közeledett az ennivalóhoz és a játékokhoz, ami azt jelenti, hogy mindent megrágott és megevett, amit csak tudott. Sok kutya csinál hasonlót, de Murphy különlegesen rosszcsont volt, ami sajnos az egészsége kárára ment – többször is állatorvoshoz kellett vinni, hogy kioperáljanak a gyomrából olyasmit, ami nem odavaló. 

Egy ilyen alkalommal Potratz nagyon elkeseredett, hogy Murphy javíthatatlan. Ám ekkor virágcsokrot és üdvözlőkártyát kapott a kiskutyájától, amelyben Murphy azt írta, tudja, hogy rossz kiskutya volt, de megígéri, hogy megjavul. Potratz nagyon meghatódott, és azóta is kitartó lelkesedéssel foglalkozik Murphyvel, a kutya pedig valóban kevesebb káros dolgot nyel le azóta.

Murphy bűnbánó (Forrás: Theresa Potratz)

(Az ajándékot valójában nem a kutyájától kapta Potratz, hanem a férjétől, mert Murphy nem tud írni, és nincs is pénze, hogy virágot vegyen.)

Érdemes megnézni Murphy fotóit a The Dodón, mindegyiken úgy néz ki, mint egy kiskutya, aki tudja, hogy rosszalkodott. Kivéve az utolsó képen, ahol büszke, érett eb benyomását kelti.

Exit mobile version