Két nappal az esküvő után meghalt az unokáját oltár elé kísérő 94 éves veterán

NLCafé | 2018. Szeptember 12.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Joannának a második világháborúban is harcoló nagypapája korábban megígérte, hogy ő fogja oltár elé vezetni. A 94 éves veterán betartotta az ígéretét, de tragikus módon a menyegző után két nappal meghalt. Unokája szerint büszkén és mosolyogva távozott.

Néhány nap alatt milliónyi internetező láthatta, ahogy a 94 éves Bronislaw „Grom” Karwowski oltárhoz kíséri unokáját, a 30 éves Joanna Semát. A menyasszony most elárulta, mit súgott neki nagypapája a padsorok közt sétálva.

„Odafordult hozzám, és azt mondta: Nagyon vártam ezt a pillanatot, és büszke vagyok arra, hogy láthattam is” – emlékezett vissza Joanna. Elárulta, hogy bár nagypapája rossz egészségi állapotban volt, nagyon boldoggá tett az is, hogy ilyen messzire eljutott unokája esküvőjének híre: „Ezek mi vagyunk a Facebookon” – mondta a veterán, miután az esküvőről készült felvételek hamar elterjedtek az interneten.

Joanna az esküvő után megígérte nagypapájának, hogy nem hagyja, hogy a kórházban haljon meg. „Hivatásos nővér vagyok, és otthon voltam vele az utolsó napjaiban.” Bronislaw „Grom” Karwowski az unokája esküvője után két nappal meghalt, de Joanna szerint mosollyal az arcán távozott.