nlc.hu
Család

Így nyaralj Dubajban!

Csendesebb bulizásra kérte szomszédját, arab börtönbe zárták

A brit nagypapa ott hibázott, hogy meglátogatta a lányát - Dubajban.

Dubaj emírségben élő lányát látogatta meg a 75 éves Ian MacKeller, unokáira is ő vigyázott szilveszter éjjel. A brit férfi hajnali egykor kérte meg a szomszédait, hogy bulizzanak csendesebben – írja az RTL.

A szomszédok erre hangosabbra vették a zenét,

sőt a kertben mulatoztak tovább. Ezt kihasználva  MacKeller odament hozzájuk és megint megkérte őket, hogy legyenek halkabban. A szomszédok erre lökdösni kezdték, kiabáltak vele, és le is öntötték. A szomszéd ezután

birtokháborítás miatt tett ellene feljelentést,

amiért MacKellert börtönbe vetették az Egyesült Arab Emírségekben.

Csendesebb bulizásra kérte szomszédját, arab börtönbe zárták

A bírósági tárgyalás végéig az idős férfi nem is hagyhatja el az ázsiai országot, ahol az arab törvények miatt több év börtönt is kaphat. Radha Stirling, dubaj-i ügyvéd szerint bevett szokás náluk, hogy ha valaki fél, hogy feljelenthetik valamiért, akkor megelőző csapás jelleggel inkább ő tesz feljelentést, mivel

az arab hatóság általában annak az oldalán áll,

aki először fordul a rendőrséghez. A szomszéd is amiatt jelenthette fel a brit nyugdíjast, mert félt, hogy ő fogja feljelenteni – joggal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top