Köszönőlevelet írt a rendőröknek az otthonról elszökött kislány, amiért megtalálták

Hegedűs Bence | 2018. December 11.
Levélben köszönte meg a rendőröknek a kislány, hogy megtalálták őt, miután elszökött otthonról.

Megható levelet írt a rendőröknek és édesanyjának egy nyolcéves kislány azután, hogy elszökött otthonról, és eltévedt az erdőben, ahol később szerencsésen megtalálták.

A kézzel írt levélben a kislány bűnbánóan bocsánatot kér azért, amiért eltűnésével rabolta a rendőrök idejét, és megijesztette szüleit és nővérét is. „Nagyon rosszul érzem magam emiatt” – írja.

Emellett köszönetet is mond a cheshire-i rendőrségnek, amiért vigyáznak az emberekre, és megígéri, hogy soha többet nem fog ilyet tenni.

A levelet a rendőrség hozta nyilvánosságra a Twitteren, ahol azt írják, nem kell bocsánatot kérnie tőlük a kislánynak, de meghatotta őket a 8 éves levele, és sokat jelentenek számukra az írott sorok.

Így szól a teljes levél:

Nagyon sajnálom, amiért anyukám felhívott benneteket, miután elszaladtam. Soha többé nem teszek ilyet, és tudom, hogy apa és anya nagyon aggódott, amikor eltűntem. Bár nem mentem messzire, tudom, hogy a nővérem is nagyon megrémült. Megígérem, hogy soha többé nem fogok ilyet tenni, és sajnálom, hogy pazaroltam az időtöket.

Nagyon rosszul érzem magam emiatt.

Metro

Exit mobile version