nlc.hu
Család

Keresi a rendőrség a gyermekotthonból eltűnt lányokat

Három kiskorú lány tűnt el egy budapesti gyermekotthonból, keresi őket a rendőrség

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a VIII. kerületi gyermekotthonból eltűnt lányokat.
eltunt harom lany egy budapesti gyermekotthonbol

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított az ismeretlen helyen tartózkodó, 15 éves Harkály Beáta Alexandra, a 14 éves Barkóczi Zsanett Viktória és a szintén 14 éves Győri Daniella Melinda ügyében.

A három fiatal lány csütörtökön távozott ismeretlen helyre egy VIII. kerületi gyermekotthonból, a rendőrök nagy erőkkel keresik őket és a lakosság segítségét kérik.

Harkály Beáta Alexandra körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajú, barna szemű. Az eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

Barkóczi Zsanett Viktória körülbelül 165 centiméter magas, barna hajú, barna szemű.

Győri Daniella Melinda körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú, barna szemű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki információval rendelkezik a képeken látható lányok tartózkodási helyéről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top