nlc.hu
Család

32 évvel idősebb férfi csábította el a 17 éves lányt

32 évvel idősebb tanár csábította el a 17 éves Denisát, egy évig a miskolci lakásán bújtatta

Mostanáig eltűnt személyként tartotta nyilván a rendőrség a lányt.
pedofil

K. Denisát még évekkel ezelőtt, 13 éves korában hálózta be az interneten a nála 32 évvel idősebb pedagógus, akibe a lány beleszeretett. A férfi még a családjából is próbálta kiszakítani, sőt házasságra is készült vele. A ma már 17 éves lány csaknem egy évig nem adott életjelet magáról, ezért körözték is. Most azonban megtalálták a miskolci férfi lakásán, ahol a „szerelme” bújtatta csaknem egy évig – számolt be a Blikk.

Mint a lap megtudta, tavaly március vége óta élt ott a körözött kamasz, ráadásul a férfi 16 éves lánya is velük lakott, aki szinte könyörgött a rendőröknek, hogy ne vigyék el tőlük Denisát, mondván „ő lesz az anyukája”. 

Denisát – aki jelenleg a berkeszi nevelőotthonban van – teljesen a családja ellene fordította a „szerelme”, de a lány szülei bíznak abban, hogy hazajön hozzájuk, és legalább 18 éves koráig visszakaphatják őt. „Amikor a rendőrök szóltak, hogy megtalálták a kislányomat, elfogott a sírás, nagyon megörültem neki. (…) Remélem, belátja, hogy itthon van a legjobb helye” – bizakodott az édesanyja, Kostyu Mónika.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top