Pénzjutalmat kap az elveszett esküvői fotók megtalálója

Mórocz Ibolya | 2019. Június 12.
A fotós hagyta el valahol a memóriakártyát.

Kacie és Troy Sanford úgy kötötte össze az életét, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: a pár a coloradói Berthoudban kimondta a boldogító igent, aztán elautózott a közeli Crater Lake-hez, hogy a festői környezetben gyönyörű esküvői fotókat készítsen róluk barátnőjük, Lenzi Holmes. A képek el is készültek annak rendje és módja szerint, csakhogy Holmes hazafelé menet a denveri repülőtéren észrevette, hogy a fájlokat tartalmazó memóriakártya nincs meg.

A nő ezután visszafordult, és az autókölcsönzőtől a McDonald’sig gyakorlatilag minden helyet körbetelefonált, ahol a fotózás után megfordultak a párral, de sehol nem bukkant a memóriakártya nyomára, amitől annyira kétségbeesett, hogy pánikrohamot kapott, és közel 13 perces, nyilvános Facebook-videóban kért bocsánatot Sanfordéktól. 

Aggodalma alaptalan volt, Kacie ugyanis azonnal közölte vele, hogy ezek csak képek, és a barátságukat ennyi nem teheti tönkre, egyáltalán nem haragszik a kellemetlen eset miatt. Az esküvői fotókról ugyanakkor még nem mondtak le a férjével, ezért most ezer dolláros jutalmat ajánlottak fel annak a személynek, aki visszajuttatja hozzájuk a memóriakártyát a képekkel – ha valaki épp Berthoudban és a környékén jár, nézzen a lába elé, hátha.

Sanfordéknak egyébként egy hivatalos képük azért van a ceremóniáról, amíg a többi nem lesz meg, azzal vigasztalódnak.

via

Kiemelt kép: Photoshot / Pixabay

Exit mobile version