Életmód

Imádják a netezők a menyasszonyt, aki egy hordozókendővel állt oltár elé

„Szerettem volna, ha a lányunk éppúgy részese az egész ceremóniának, mint ahogy szerves része az egész életünknek” – mondta később a menyasszony.

Dalton Mort már akkor pontosan tudta, hogy az esküvőjükön a kislányuknak is szerepe lesz majd, mikor középiskolás szerelme, Jimmy Joe megkérte a kezét. „Nem tagadom, az esküvőszervezés első pillanatától az foglalkoztatott, hogyan tehetném Ellorát is a ceremónia egy főszereplőjévé” – mesélte a Buzzfeed Newsnak Dalton, majd hozzátette, azért nem akarta kihagyni kislányát, mert úgy érezte, aznap nemcsak férjének, hanem az egész családjuknak fogadalmat tesz.

Dalton épp ezért végül úgy döntött, húz egy merészet, és valami olyat tesz, amit eddig csak kevesen: kétéves kislányát hordozókendőben a hátára kötve áll oltár elé. „Utólag visszagondolva sokkal jobb volt ez így, hogy végig a közelünkben lehetett, mint ha rá kellett volna bíznunk őt valakire, míg mi összeházasodunk.”

esküvői fotó esküvő hordozó

Kép forrása: Laura Schaefer / Via fireandgoldphoto.com

Az anyuka elmondása szerint Ellora egyébként tökéletesen viselkedett a ceremónián, nem okozott semmi gondot. Sőt! Még az is belefért a különleges esküvőbe, hogy a fogadalomtétel közben Dalton megszoptassa a kislányt. A Buzzfeed Newsnak nyilatkozó anyuka elmondta, álmában se gondolta volna, hogy ezzel a gesztusával ilyen hatást vált majd ki a netezőkből.

esküvő, esküvői fotó, hordozó

Kép forrása: Laura Schaefer / Via fireandgoldphoto.com

Az esküvőről készült és a közösségi oldalakra felkerült fotók ugyanis vírusszerűen terjednek; eddig a pillanatig több tízezren osztották meg őket. „Alig várom, hogy Ellora elég idős legyen, és megértse, milyen sokat jelentett számunkra, hogy ő is ott lehetett a fogadalomtétel pillanatában” – árulta el az interjú végén Dalton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top