Sztárok

Cooky ezen a csodálatos helyen szeretné az esküvőt

Alig pár napja kérte meg szerelme kezét a rádiós műsorvezető, már az esküvőt tervezgetik.

Cooky Valentin-napon jegyezte el gyermeke várandós édesanyját, Debórát. A 22 éves lány augusztusra várja a második gyereküket, és bár számított a lánykérésre, amikor megtörtént, nagyon meglepődött.

Még mindig tart a sokk! – árulta el Szécsi Debóra. – Végig azt gondoltam, »csak« Valentin-napozunk, amit kicsit furcsállottam is, mert nem nagyon szoktuk ünnepelni. Még akkor sem gondoltam semmire, amikor azt mondta, el kell ugrania valamiért. Azt hittem, vesz rózsát, és majd este megkapom

– árulta el a részleteket a Blikknek Szécsi Debóra.

Aztán jött a meglepetés: Cooky elővette a gyűrűt, amit egyébként teljesen egyedül választott ki. A rádiós megfogta párja kezét, és elmondta neki, hogy vele szeretné leélni az életét.

A friss jegyespár már azt is tudja, mikor és milyen esküvőt szeretnének. Jövő nyáron szeretnének összeházasodni, az idei nyár ugyanis a második babájuk születéséről szól.

Debóra tengerparti esküvőt szeretne, ahol ők és a gyerekek vannak jelen, másnap ünnepelnének a családdal. Cooky azt tervezi, hogy Franciaországban, Nizza vagy Cannes környékén lehet az esküvő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top