nlc.hu
Sztárok

Vastag Csabáék gyerekvállalási tervei

Vastag Csaba: „Most már 7 gyerek is jöhet!” – népes családra vágyik a 15 évvel fiatalabb párjával

Már a családalapítást tervezi a menyasszonyával.

Nagyot fordult a világ az elmúlt egy évben Vastag Csabával. A 40 éves énekesre tavaly ősszel talált rá a szerelem, nemrégiben pedig megkérte a 15 évvel fiatalabb, Domján Evelin kezét is. A boldog jegyespár elárulta a Story-nak, hogy milyen esküvőre készülnek, valamint a családalapítási terveikről is meséltek.

Vastag Csaba

Rengeteg gyerekre vágyik Vastag Csaba és a párja – Forrás: Story magazin – címlap

Szeretném a menyasszonyomnak megadni a világ legjobb esküvőjét, éppen ezért teljesen rábízom magam Evelinre: akkor és olyan lakodalmat fogunk rendezni, amilyet ő szeretne. (…) Ez életünk egyik legfontosabb állomása, aminek lélekben szeretnénk megélni a pillanatait, szóval inkább meghitt, érzelmes esküvőt szervezünk” – mondta el Vastag Csaba. Csak a családot és a nagyon közeli barátokat szeretnék meghívni a nagy napra, de mivel mindkettőjüknek népes a családja, ezért így is nagyjából 100 fővel számolnak. 

A jegyesek már a családalapítást is gőzerővel tervezik. Míg korábban 4 gyereket emlegettek, most már változott a tervük. “Most már 7 gyerek is jöhet, de fél év múlva már lehet, hogy 12-t fogok mondani. (…) Úgy vagyok vele, hogy minél több, annál jobb. (…) Nagyon szeretjük a gyerekeket, úgyhogy nem lesz létszámstop. Az elmúlt évtizedekben megállás nélkül dolgoztam, úgyhogy szerencsére tudok olyan anyagi biztonságot nyújtani a leendő gyerekeimnek, a családomnak, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedniük” – vallotta be az énekes.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top