nlc.hu
Sztárok

Ő vastag Csaba új barátnője, Evelin

Először mutatta meg új párját Vastag Csaba: „Most találtam meg a másik felemet”

A szerelmesek már össze is költöztek, legalább négy gyereket terveznek.

Vastag Csaba már hónapok óta együtt él új barátnőjével. A 40 éves énekes most először – a legfrissebb Story magazinban – mutatta meg újdonsült párját, Evelint. 

Vastag Csaba

Tavaly ősszel rátalált a szerelem Vastag Csabára (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Eleinte csak beszélgettek, aztán piszkálódtak egymással, ami már a kölcsönös szimpátia jele volt. Hamar kiderült: vonzódnak egymáshoz. „A kapcsolatunk gyorsan szorosabbá vált, és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. Alapvetően szerelem volt első látásra, de ezt mindketten csak később ismertük be. (…) Amint lehetőségünk nyílt rá, össze is költöztünk” – vallotta be Vastag Csaba, akit Evelin minden fellépésre elkísér. 

Story - címlap

Címlapon mutatta meg új szerelmét Vastag Csaba (Fotó: Story magazin)

Az énekes új párja rendkívül sokoldalú személyiség: „Több mindenben kipróbáltam magam. Van tapasztalatom a kereskedelemben, a szépségiparban. (…) Jól beszélek angolul, elég gyorsan megtanultam felsőfokon héberül, és gyerekkorom óta anyanyelvi szinten beszélem a beás nyelvet. Jelenleg is tanulói jogviszonyban vagyok, közben egy vállalkozást is igyekszem indítani.”

A szerelmesek között már a családalapítás is szóba került. „Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymással szeretnénk leélni az életünket. Legalább 4 gyereket tervezünk, ha csak lehet, nem nagy korkülönbséggel. (…) Tudom, hogy most találtam meg a másik felemet, ezért úgy érzem, hogy megértem arra, végre nekem is legyen saját családom” – árulta el Vastag Csaba, akinek 5 év után 2020 decemberében ért véget a korábbi párkapcsolata Görgényi Fruzsinával.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Olvass még Vastag Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top