Életmód

Kiphotoshoppolta a koszorúslányt a fotókról, a net vele nevet

Még jó, hogy a szélen állt.

Sok menyasszony számára a koszorúslányok kiválasztása az egyik legnehezebb feladat. Ott a családi nyomás, az elvárások, az anyagiak, és persze az, hogy maga a menyasszony mit szeretne. Így köthetett ki a nevét nem vállaló menyasszony mellett egy olyan koszorúslány, akivel kölcsönösen utálták egymást.

A Facebookon közölt sztorija alapján eleve úgy kérte fel, hogy remélte, nemet fog mondani, de csalódnia kellett. A koszorúslány igent mondott, viszont sem a leánybúcsún, sem a szervezésben, de még a közös Facebook-csoport beszélgetéseiben sem vett részt. Az esküvő napján nem a többiekkel és az arával együtt készülődött, hanem csak a szertartásra érkezett, és csatlakozott a többiekhez.

„Gondoltam, azért van, mert annyira különbözőek vagyunk, és úgy érezné, hogy kirekesztjük, bár mindent megtettem, hogy ne gondolja így. De tiszteletben tartottam, hogy nem igazán érdekli ez az egész” – írta a menyasszony.

Ezután, a szertartás alatt a koszorúslány állítólag végig pofákat vágott, és a vőlegényre pislogott, majd köszönés nélkül távozott. Egy héttel később a menyasszony csak megkérdezte, hogy mivel bántotta meg a kényszerkoszorúslányát, amire a nő egy egészen hosszú levéllel válaszolt. Kifejtette, hogy mennyire szörnyű a menyasszony, hogy kirekesztette őt mindenből, levegőnek nézte, és ráadásul milyen gonosz dolog volt tőle, hogy panaszkodott, mert a vőlegény csak az esküvő előtti napon vette át az öltönyét. Szerinte a legjobb az lenne, ha elfelejtenék az egész esküvőt – amit a menyasszony nyilván nem szeretett volna.

Ehelyett egy alternatív megoldáshoz folyamodott: kitörölte a kérdéses koszorúslányt az összes fotóról, ami az esküvőn készült, így a következő években nem kell bosszúsága okozójának arcát néznie. Íme, a végeredmény:

Még jó, hogy a szélen állt. Fotó: Facebook.

(Yahoo)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top