nlc.hu
Életmód

Dühös lett a menyasszony a koszorúslányra, aki kemoterápia miatt nem fért bele a ruhájába

Kemoterápia miatt nem fért bele a koszorúslány a ruhájába, a menyasszony kiakadt

A barátnő szomorú döntést hozott a nézeteltérés miatt.

Egy lány Redditen számolt be arról, miért döntött úgy, hogy nem lesz koszorúslány egyik barátnője esküvöjén, annak ellenére, hogy mindig is úgy tervezték, hogy ott lesz mellette a nagy napon. A bejegyzés szerint a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a házasságkötést, és sajnos közben a koszorúslányt rákkal diagnosztizáltak. A menyasszony mindenben támogatta a gyógyulás során, még a ruhapróbákat is úgy szervezte, hogy az ne ütközzön a kezelések időpontjával, és azt is kijelentette, ő állja majd az átalakítás költségeit, amennyiben erre szükség van. 

Menyasszony és koszorúslányok csokorral a kezükben

Fotó: Pixabay

Amikor fel kellett próbálni a ruhákat, kiderült, hogy a posztolónál a kezelés komolyabb súlygyarapodással járt, és nem passzolt rá az átalakított ruha. Nem is nagyon mert kijönni a próbafülkéből, de a menyasszony erősködött, hogy mutassa meg magát. A koszorúslány végül megígérte, hajlandó kifizetni az átalakítás árát, és a varrónő biztosította őket, hogy gond nélkül meg tudja oldani, hogy a ruha passzoljon.

Minden rendben is ment egészen addig, amíg az esküvő előtt el nem mentek egy étterembe, ahol a koszorúslány egy tésztaételt nem rendelt, és az ara nem tett egy gonosz megjegyzést arra vonatkozóan, hogy nem csoda, hogy barátnője felszedett néhány kilót, és hogy így el fogja rontani az összeképet az esküvői fotókon. A koszorúslány erre azzal válaszolt, hogy akkor inkább nem is megy el az esküvőre, és megjegyezte, a vőlegény jobban teszi, ha már most keres egy válóperes ügyvédet. „Azt mondták, hogy durvább voltam a kelleténél és nem kellett volna ilyen közel az esküvőhöz kiszállnom, de nem értem, hogy miért kell részt vennem rajta, miután így megaláztak” – írta.

(via Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top