Életmód

15 koszorúslánya lett az arának, csak mert senkit sem akart kihagyni

Azért mindenkinek leosztotta a feladatait...

Senkit nem akart megbántani Chelsie, a 28 éves ara, ezért mind a 15 barátnőjét felkérte a megtisztelő feladatra: legyenek a nyoszolyólányai az esküvőn. Sonny, a férjjelölt, egyenesen sokkot kapott, amikor megtudta a számot, nem véletlenül, hiszen a ruhákat, kiegészítőket mind a párnak illik állnia.

Fotó: Timothée Pons / Unsplash

A döntésképtelenség a koszorúslányok ruháját illetően is jellemző volt az arára, ezért végül három színen kellett osztozniuk a lányoknak – egy pasztellnarancs, egy sárga és egy pink színű ruhát viseltek a nagy napon.

Chelsie persze nem bízta a véletlenre, és megosztotta a teendőket a koszorúslányok között: az egyik a dekoráció elkészítésében segített, a másik fodrászként a frizuráját csinálta meg, és volt, aki a drónért és az esküvői videó elkészítéséért felelt. Ráadásul így a táncparkett sem maradt sosem üresen az esküvőn, hiszen mindig volt legalább egy koszorúslány, aki megadta a bulihangulatot.

„Végtelenül nyugodt voltam a nagy napon, hiszen rengeteg támogatást kaptam a lányoktól” – nyilatkozta a menyasszony, aki esküvői ruhájának kiválasztását is barátnőire bízta. Mivel a lányokat az általános és középiskolából ismeri, egyfajta osztálytalálkozó is szerveződött a nagybetűs alkalom napján.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top