Életmód

Kiakadt a húgára a menyasszony a kihívó koszorúslányruha miatt

Úgy érzi, mégiscsak túlzás lenne, ha a húga ebben jönne az esküvőre.

A meg nem nevezett, sejthetően amerikai menyasszony éppen az esküvőjére készül, és a hagyományok szerint a lánytestvérét kérte fel az egyik koszorúslánynak. A megbeszéltek szerint a menyasszony húgának tengerészkék ruhát kellett volna keresnie virágokkal, ehhez képest vett magának egy ilyet a Fashion Nova üzletből:

A fekete ruha (forrás: Fashion Nova)

A húg eleve nagyon késve kezdte el intézni a ruhavásárlást, és amikor átküldte a nővérének a fenti ruha linkjét, a menyasszony egyből meg akarta vétózni, mert az szerinte túl kihívó, és inkább egy fesztiválra illene. Húga viszont nem hagyta magát, és úgy döntött, inkább nem lesz koszorúslány, de a fekete ruhához ragaszkodik. 

A bosszús menyasszony most azon gondolkodik, hogy a lánybúcsúra sem hívja el a húgát. A Facebook-oldalán is panaszkodott egy sort, az ismerősei pedig többnyire azt írták: aki ebben a fekete ruhában érkezik az esküvőre, az nyilvánvalóan túl akarja öltözni a menyasszonyt.

Ezek meg esküvői ruhák (fotó: iStock)

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top