Életmód

Tökéletes őszi esküvőt terveztek, majd lecsapott rájuk a hóvihar

Így is fantasztikus képek készültek.

Sean és Brittany Tuohy tökéletes, őszi esküvőjüket 11 hónapig tervezgették, az amerikai pár szemei előtt az lebegett, hogy esküvői képeiken csodás, rozsdás falevelek adják majd a hátteret.

De nem így lett. Hiába ígértek jó időt esküvőjük napjára hónapokig, a nagy esemény előtt egy héttel esni kezdett, majd a hó is megérkezett. Ráadásul nem azt a havazást kell elképzelni, amelyben lágyan szállnak a hópelyhek, hanem egy fagyos szél kísérte hóvihart.

Az időjárás azonban nem akadályozta meg a párt abban, hogy fantasztikus képeket készítsenek. Bár Jaime Fletcher fotós azt mondta, hogy érkezéskor belül pánikolt, és arra számított, hogy a pár is ugyanígy érez majd, de nagy meglepetésére az egész esküvői mulatságot jókedvűen és nevetve csinálták végig.

Azt is elmesélte, hogy általában 45-60 percet tölt az esküvői képek elkészítésével, most azonban mindössze 10 perc állt rendelkezésére, de a végeredmény így is fantasztikus lett.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top