Család

Rejtélyes fürdőruhás nő tette tönkre az esküvői fotókat

De az is lehet, hogy az ifjú pár tette tönkre a tengerparti fürdőzést.

Mindenki szeretne tökéletes esküvőt, főleg az ifjú pár, de néha előfordul, hogy valaki belerondít a legszebb pillanatokba, és ellopja a show-t.

Így járt az a házaspár is, amelyik a tengerpartra szervezte az esküvőjét. A Redditen közzétett beszámoló alapján sárga rendőrségi szalaggal gondosan körbekerítették a ceremónia helyszínét, és mindent megtettek, hogy tökéletes legyen az esemény.

Egy ismeretlen, kék fürdőruhás nő mégis úgy érezte, hogy a nagy eseményt neki is látnia kell, nem is akárhonnan, pont az ifjú pár mögötti helyről.

Így aztán az első hitvesi csókról készült képen is a nőé a főszerep, ahogy csípőre tett kézzel bámészkodik:

Fotó: Reddit/Calego

A kommentelők imádták a fürdőruhás photobombert, volt, aki azt javasolta, hogy a pár tegye rá mindegyik esküvői fotóra a nőt. Egy jó szándékú hozzászóló kiretusálta a képről a nőt, de a többiek leoltották: hiányzott nekik a rejtélyes megfigyelő.

Aztán az sem mindegy, milyen szemszögből nézzük a dolgokat, lehet, a nő semmi rosszat nem tett. „Te is utálod, amikor kimész a tengerpartra, leteríted a törölköződet, erre valaki esküvőt rendez mögötted?” – írta szellemesen az egyik kommentelő.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top