Család

Véletlen balesetnek köszönhetjük a szezon legjobb esküvői fotóját

A fotós is csak akkor szembesült a kép létezésével, amikor az esküvő után átnézte a jeles napon készült képanyagot.

A szóban forgó esküvői kép igazából még tavaly nyáron készült, de csak azután terjedt el vírusként a neten, hogy készítője, Chase Richardson múlt hónapban posztolta a Twitteren – Jimmy Fallon felhívására. A showman azt kérte a nézőktől, hogy #weddingfail hashtaggel küldjenek neki elrontott esküvői képeket, vicces történeteket.

Az, hogy Chase fotójának készültekor valami meglepő dolog történt, a vendégek arckifejezéséből napnál világosabban látszik. Ennyi tátott száj és kidülledő szempár nem tévedhet.

Véletlen balesetnek köszönhetjük a szezon legjobb esküvői fotóját

A kép története azért nem annyira mókás. Az aggodalmas ábrázatokat ugyanis az eredményezte, hogy a fotós megcsúszott a nedves padlón és esett egy hatalmasat. Az optikája ripityára tört, és a kezéből ömlött a vér, miután nyílt törés keletkezett az egyik ujján. De így is hősiesen végigfotózta a lagzit.

Azzal viszont, hogy a szerencsétlen pillanatot is sikerült megörökítenie, ő is csak akkor szembesült, amikor az esküvő után szelektálni kezdte a készült fotókat. Valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy egy szerencsétlen baleset hozza majd meg számára a világhírt.

Instagram-oldalát elnézve egyébként határozottan van érzéke a fickónak a jó pillanatok megörökítéséhez.

Forrás: HuffPost

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top