nlc.hu
Család

Pótesküvő három rossz fotó miatt?

Újabb menyasszörny: nem tetszettek a fotók, pótesküvőt rendeztetne a családjával

Az érv: az ő hibájuk, hogy olyan ruhát viselt, ami nem állt jól rajta.

A Redditen elég sok esküvői történet kering, onnan származik ez a történet is a menyasszonyról, aki állítólag annyira elégedetlen volt a nagy napon készült fotókkal, hogy szeretné, ha családja rendezne neki egy pótesküvőt.

A sztorit az ara egyik unokatestvére jegyezte le, állítása szerint minden bajnak az volt a forrása, hogy a menyasszony egy, a méreténél kisebb ruhát választott ki magának, mert majd úgyis bele fog fogyni. Nem így történt, sőt, az esküvő előtt fel is szedett pár kilót, ám ahelyett, hogy egy másik ruhát vett volna fel, inkább maradt az eredetinél, ami viszont nem állt annyira jól rajta, írja a Fox News.

Mérges menyasszony

Fotó: Pixabay

A beszámoló szerint mindössze három olyan fotó készült, amivel az ara nem elégedett, mégis szeretné, ha újráznának egyet, ráadásul azt akarja, hogy a családja is segítsen megszervezni a pótesküvőt, illetve állják a költségeket is, mert őket hibáztatja azért, hogy nem beszélték le arról, hogy a túl kicsi ruhában menjen férjhez. A rokonság erre természetesen nem hajlandó, főleg, hogy az esküvő két éve volt, és eddig nem tudtak arról, hogy nem tetszenek neki a képek.

Ugyan a Redditen számos megoldást felvetettek az emberek, a posztoló szerint sajnos sem a retusálás nem megoldás, sem egy újabb fotózás, ugyanis unokatestvére szeretné, ha az új felvételek minél „hitelesebbek, életszerűbbek” lennének.

Még több menyasszörny:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top