Család

Szerelmes tehenek trollkodták szét az esküvői fotózást

A fiatal pár azért döntött úgy, hogy a menyasszony szüleinek farmján fényképezkedik, mert különleges képeket szerettek volna. Nos, minden vágyuk így teljesüljön!

Jenessa McKillen és szerelme, Brad május 20-án házasodtak össze, a kanadai Ontarióban. Ám még mielőtt a boldogító igenre sor került volna, a jegyespár részt vett egy esküvői fotózáson a menyasszony szüleinek a farmján. “Amikor az esküvőt tervezgettük, az volt a vágyunk, hogy a közös képeink majd valami különleges, mégis ismerős helyen készüljenek. Így esett a választásunk a szüleim farmjára.”

Szerencsére nemcsak a helyszín, de az időjárás is tökéletes volt ahhoz, hogy elkészüljenek McKillenék fotói. “Épp a szarvasmarhák karámja előtt pózoltunk, mikor feltűnt, hogy Rebecca, a fotósunk, nagyon nevet. Akkor még nem árulta el, miért, mi pedig csak pózoltunk tovább” – mondta Jenessa, majd hozzátette, fotósuk végül az esti lagzin mutatta meg a fotókat, ahol a pár mögött, a háttérben párzást imitáló tehenek látszanak.

“Mondanom se kell, szakadni kezdtünk a nevetéstől” – emlékezett vissza a feleség, aki be is küldte a jól sikerült képeket Ellen DeGeneres műsorába. “Az őrület ezután kezdődött. Álmomban se gondoltam volna, hogy a kép néhány nap alatt 2000 megosztást kap majd.” Pedig annyit kapott, és ma már ott virít a legnagyobb hírszájtok “kis színes” rovatában is.

Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy mindhárman hálásak vagyunk a sok megosztásért. Most már biztos, hogy Brad és Jenessa esküvője és a fotózás olyasvalami lesz, amit nemcsak a gyerekeiknek, de még az unokáiknak is mesélni fognak.

Olvass még többet esküvői fotókról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top