70 felett lettek legjobb barátok, miután 1 évig online videójátékoztak

nlc | 2020. Június 09.
Mindig szép történet, amikor valakik virtuális barátokból lesznek „élőben” is legjobb barátok, pláne, ha mindez 70 felett történik.

„Azért kezdtem el videójátékokkal játszani, mert hivatásos katona voltam, míg nyugdíjba nem küldtek, ezért most a háborús játékok által egy kicsit folytathatom a karrieremet. Így találkoztunk Mike-kal” – mesélte a hetvenet betöltött brit férfi, Garry Bowhill-Mann.

Először az idős férfi unokája vetette fel, miután kaliforniai barátjával a virtuális térben naponta 2-3 órákat is játszottak, mi lenne, ha élőben is találkozna vele egyidős, hetvenet szintén betöltött barátjával.

„Amikor Tallulah először felvetette, hogy elutazhatnék Kaliforniába, először el sem hittem” – mondta el Bowhill-Mann az újságíróknak. „Csodálatos élmény, nagyszerű érzés volt végre élőben hallani a hangot, amit eddig csak a gépen keresztül hallgattam, akárcsak egymás szemébe nézni” – tette hozzá az idős brit férfi. Kaliforniai barátjáról, Mike Nolan-ről azt is elmondta, hogy nagyon kedves férfi, és a családját is annak találja. Nagyon reméli, hogy a barátságuk még sokáig kitart.

(via)

Még több barátság szép története: 

Exit mobile version