A hároméves, akinek a Tesco volt az egyik első szava

nlc | 2021. Január 03.
A kis Jacob teljesen odavan a Tescóért, az áruházlánc pedig elismerte a rajongást.

Vannak gyerekek, akik háromévesen állatkertbe vagy játszótérre szeretnek járni, a Yorkshire megyei Snaithben élő Jacob Waterworth-t azonban egészen más hozza lázba: a kisfiú megőrül a Tescóért. Lelkesen várja, ha megérkezik a Tesco kisteherautója a házukhoz egy-egy online rendelésnél, a szabadnapjukon pedig Jacob Tescóba akar menni.

Jacob megőrül az áruházért

A Tescónál értékelték Jacob egyedi érdeklődését, mert hivatalos rajongói státuszt kapott, amihez tescós sapka, kulacs és kitűző is jár, miközben egy Tesco-játékteherautót tologathat. Az áruházlánc képviselői azután figyeltek fel a fiúra, hogy Jacob anyja a közösségi oldalon érdeklődött, honnan szerezhetne fiának tescós egyenruhát.

Erre írtak a cégtől egy szívmelengető levelet, ami lenyűgözte a kisfiút, aki azóta hivatalos tescósnak tartja magát és az oviba is magával viszi a relikviáit. Anyja azt is elárulta a Mirrornak, hogy fia egyik első szava is a Tesco volt. 

Pedig Jacob élete nem könnyű: egy ritka genetikai rendellenességgel, a Klinefelter-szindrómával született, anyját fel is készítették az orvosok, hogy Jacobnak meg kell küzdenie a beszédért és a járásért is.  Szerencsére, a kisfiúval folyamatosan foglalkozik logopédus és fizioterapeuta, így állapota sokat javult. 

Több a Tescóról:

Exit mobile version