A nyíregyházi anyuka szeretné, ha az ötéves kisfiát rollerrel elgázoló nő bocsánatot kérne

Á.K. | 2021. Szeptember 16.
Elektromos rollerrel gázolta el az ötéves Nolent egy ötven év körüli nő, majd elnézéskérés nélkül simán tovább hajtott. Nolen édesanyja keresi az elkövetőt, ugyanis a kisfiának sokat jelentene, ha bocsánatot kérne tőle a történtekért.

Nolenre épp a nagymamája vigyázott, és együtt vitték ki a szemetet az utcára. Az asszony ment elöl, mögötte az ötéves unokája alig egy méterrel lépett ki az udvarból a járdára. Ez már elég volt ahhoz, hogy elcsapják őt egy elektromos rollerrel. A térdén mély sebek keletkeztek, a fejét is fájlalta és a karjai is véreztek, de ez nem aggasztotta az elkövetőt, aki a számonkérő szomszédokat figyelembe se véve visszapattant a rollerére, és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott – írja a Blikk.

Az elektromos rollerek szabályozatlansága problémákat okoz az utakon (Fotó: Getty Images)

Nolen a baleset után rosszul érezte magát (hányingere volt, szédült), ezért kórházba vitték, ahol kiderült, hogy szerencsére nem esett komolyabb baja. Nolen anyukája, Silimon-Varga Vivien reméli, hogy a cikk eljut majd az elkövetőhöz, akitől nem vár mást, csupán azt, hogy elnézést kérjen a kisfiától, mert ez sokat jelentene a gyereknek. Az utcában nemcsak út, hanem bicikliút is volt, így érthetetlen, miért épp a járdát használta száguldozásra. A KRESZ módosító csomagja egyeztetés alatt áll, ez szabályozná majd pontosabban az elektromos rollerek közúti közlekedési problémáját.

Szerencsés kimenetelű gázolásokról:

Exit mobile version