Többször csak a pánikgombnak köszönhetően szabadult erőszakos exétől egy győri nő

S. Z. | 2021. Október 11.
Szakításuk után többször zaklatta és bántalmazta volt párját egy férfi, a nő több alkalommal a pánikgombnak köszönhetően szabadult tőle.

Egy férfi nem tudta elfogadni, hogy párja 2019 nyarán szakított vele, ezért megszerezte a nő kulcsait, bement a lakásába, és ott eszméletvesztésig bántalmazta. Miután a nő magához tért, megnyomta a pánikgombot, és a kiérkező biztonsági szolgálat munkatársai küldték el a férfit, aki ellopta a nő kulcsát, és később ismételten visszatért a lakásba – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A Győri Járási Ügyészség vádiratának tényállása szerint a visszatérő férfi egy konyhakést tartott a nő mellkasához és megöléssel kezdte őt fenyegetni, aminek a visszatérő járőr fellépése vetett véget.

Az ügyészség az elkövetőt öt bűncselekménnyel vádolja: folytatólagosan elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével, folytatólagosan elkövetett könnyű testi sértés vétségével, éjjel elkövetett magánlaksértés bűntettével, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével és háborgatással elkövetett zaklatás vétségével. Vele szemben négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni az ügyben.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Kapcsolódó cikkek:

Exit mobile version