Ilyen hatalmas Yorkshire pudingot még nem láttál!

FEL | 2022. November 26.
Családi hagyomány, hogy egy egész sütőnyi Yorkshire pudingot készítenek.

Victoria Rushton számtalan rajongót szerzett, miután megosztott egy képet hatalmas, közel 60 cm-es Yorkshire-pudingjairól – amely viccen kívül, az egész sütőjét kitölti. Családi recept alapján készíti az óriási, sütőben sült finomságát.

Fotó: Getty Images

A Metro írta meg a sztoriját, miután feltöltött Victoria szabályosan felrobbantotta a Yorkshire puding imádók Facebook közösségét,  több ezer komment, több ezer lájk és több ezer megosztás volt a poszt alatta.

Az emberek azt mondták, hogy szeretnék látni a sütőm méretét, meg ilyenek, de ez csak egy normál méretű sütő.

– mondta a nő a Metro-nak.

Victoria szerint az apósa híres volt arról, hogy hatalmas Yorkshire-pudingokat készített. Frank szerencsére 35 évvel ezelőtt megtanította neki, hogyan kell elkészíteni. Elmondta, hogy általában “rengeteg sült burgonyával”, pürével, sárgarépával, brokkolival vagy sült hússal tálalja a pudingot, éppen amihez aznap kedve van. A hatalmas pudingok titka, hogy “rengeteg tojást” , valamint víz és a tej egyenlő arányú keverékét használja, ezektől nő szép nagyra. Itt nézegethetsz képeket a hatalmas pudingról.

De mi az a Yorkshire puding?

 A Yorkshire puding tipikus brit étel. Beceneve yorky. Gyakorlatilag a sütőben, magas hőfokon, viszonylag sok zsiradékban megsütött palacsintatészta. Mint köretet, leginkább sültek mellé eszik valamilyen zöldséggel, tormaszósszal és sült burgonyával, ám édességként is fogyasztható lekvárral vagy csokoládészósszal leöntve.

Exit mobile version