Besúgók és házmesterek országa: jelentsd fel a szomszédot, mert transznemű a gyereke!

K.G. | 2023. Március 03.
A szüleink, nagyszüleink még talán emlékeznek arra az időszakra, amikor óvatosan kellett véleményt és életmódot hirdetni, mert feljelentett a szomszéd. Úgy tűnik, a régi idők visszatérnek. Vélemény.

Akik azt szajkózták, hogy „régen minden jobb volt”, biztos, hogy nem a feljelentésekre értették, hanem inkább a havat vagy az olcsó kenyeret kívánták volna vissza. Hó és olcsó kenyér nem lesz, cserébe visszatérni látszik a régi jó rendszer, amelyre szokták mondani azt is, hogy a „házmesterek országa” voltunk. Lehet újra egymást figyelni árgus szemekkel és keresztbe tenni, feljelenteni a szomszédot, ha olyat látunk, ami a nagy magyar családi értékekkel szembemegy, neadjisten a gyerek nemi identitását érinti.

Az anya nő, az apa férfi, a gyerek nem transz

A 444en jelent meg a hír, miszerint a héten a kormány által benyújtott javaslatban „Az Alaptörvényben foglalt alapvető értékek és jogok magasabb védelmi szintjének elérése érdekében, valamint a magyar életmód megvédéséhez fűződő közérdekre tekintettel benyújtható bejelentések” körében megjelent két új olyan téma, amiben sok más mellett szeretnék a politikusaink, ha bejelentéseket tennénk buzgó állampolgárként az állami és önkormányzati szerveknél. Konkrétan azokat kell a javaslat elfogadása után – márpedig nyilván elfogadják – feljelentenünk, bepanaszolnunk az önkormányzatnál, akik kétségbe vonják

A család alkotmányjogilag elismert szerepe alatt például azt kell érteni, hogy az anya nő, az apa férfi, azaz, ha két homoszexuális él együtt a szomszédodban, akik gyereket nevelnek, már emelheted is a telefont, hogy névtelen bejelentést tegyél ellenük, mert megzavarják a nyugodt magyar életmódot és persze az értékeket, amiket olyan bőszen kell őriznünk. Például a besúgás is érték, az állam számára mindenképp.

Ha pedig nő és férfi között együttélést tapasztalsz, ahol házasságnak kéne lennie, és a felek még hangoztatják is, hogy nem értenek egyet a házasság intézményével, ráadásul szaporodni is szándékoznak ebben az alkotmányellenes állapotban, akkor főleg szaladj a hatóságokhoz, nem nézhetjük az ilyen magyartalan viselkedést tétlenül!

Pelikán József, az apa, aki a bejelentgetés leghíresebb magyar áldozata volt – Részlet A tanú című filmből (Forrás: Port.hu)

Csak semmi egyéni értékrend!

A másik esetben is izgalmas a kérdés, hogy mikor kell feljelenteni felebarátainkat. A 2020-ban felújított Alaptörvény szerint: „Minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz. Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést.”

Erre a passzusra hivatkozva kellene a bejelentéseket megtennünk tehát, ha kiszúrjuk, hogy a lánygyerekre fiúruhát adtak a szülei? Vagy ha rövid a haja egy kislánynak? Esetleg olyat mond az oviban egy lány, hogy milyen jó lenne, ha kukija lenne, mert akkor könnyebb lenne a pisilés? Ezek a példák megtörtént eseteken alapulnak, az amúgy születési nemének megfelelően önazonos lányommal. Nekem akkor már feljelentve kéne lennem? És mi van akkor, ha egy fiú szereti a Jégvarázs című mesét és rózsaszínt akar hordani? Hol kezdődik és hol van vége a születési nemének megfelelő önazonosságnak?

Vagy belegondolni is rossz, mennyi szülőnek kell majd a bejelentésekkel szembenézni, hiszen a normálisabb családokban az, hogy a gyerek transznemű, nem váltja ki azonnal azt a reakciót, hogy sűrűn hányják magukra a keresztet és kitagadják a felmenői.

Az elfogadó anyák és apák most már számíthatnak arra, hogy a gyerek nemi identitása miatt akta nyílik majd róluk a bűneikkel az állami szerveknél, ha van egy-két jóakarójuk, akik jelentgetni kezdik őket a transzneműséggel. Igazuk is van, jobb lenne nevelőszülőknél annak a transznemű gyereknek, mint a saját elfogadó családjában.

Azzal kapcsolatban is lennének kérdéseim, hogy be kell-e jelenteni, ha az erkölcsi fejlődéshez szükséges gondoskodás nevében nem hordják el templomba minden vasárnap a gyerekeket a szülők? Mert ha jól olvassuk az Alaptörvényben, a keresztény kultúrán alapuló értékrend szerinti nevelést vagyunk kötelesek megvalósítani, és ha ezt nem tesszük a jelenlegi, új javaslat szerint, akkor fel kell nyomni minket az önkormányzatnál.

Ezek szerint akkor is tarthatunk a besúgóktól a továbbiakban, ha mondjuk buddhista tanokkal tömjük a gyerek fejét, azaz olyan erkölcsi normák szerint élünk a családban, amelyek a nem-ártáson alapuló viselkedési módokat tanítják meg a gyereknek.

Természetes, hogy ettől is rettegni kell, és gyorsan bejelenteni, hogy milyen fertőben tartjuk a gyerekeket. Mindezzel azonnal lehet az állami szervekhez szaladni, mert meg kell védeni a magyar családokat, magyar gyerekeket, magyar értékeket. Mondjuk az már más kérdés, hogy a bejelentésekkel mit fognak majd csinálni szerencsétlen önkormányzatok, ugyanis a büntetésről nincs egyelőre szó. Lehet, hogy pénzbüntetés lesz, lehet, hogy megy a gyerek árvaházba, vagy egyenesen börtönbe küldenek? Ki tudja? Ezek után már lassan bármit el tudunk képzelni.

Exit mobile version