Eladják az örökösök Torgyán József budai villáját

Vad Rózsa | 2023. Augusztus 10.
Árulják Torgyán József budapest-mártonhegyi luxusvilláját.

A volt Kisgazdapárt hat éve elhunyt politikusa, dr. Torgyán József nagyon is létező XII. kerületi luxusvilláját 950 millió forintért, közel három millás négyzetméteráron hirdetik egy ingatlanos oldalon – írja a Pénzcentrum.

Az 1213 négyzetméteres telken épült, 324 négyzetméteren hat szobás ház

állítólag kiváló állapotú. Alul dupla garázs, gépészet, háztartási helyiségek, szauna, vendégszoba és tágas, kertkapcsolatos előtér van. A földszinten fogadótér, nappali, étkező-konyha és gardrób van terasszal, közvetlen kertkapcsolattal. Az emeleten hálószobák, tárolók, fürdő és egy panorámás, teraszos dolgozószoba teszi minden igényt kielégítővé a helyiségek beosztását. A szinteket belső lépcső köti össze, a lift helye kialakítva. A tájolásnak és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően

a ház rendkívül világos, a zöld környezetbe olvadva kellemes

hangulatú – próbálnak kedvet csinálni a házhoz.

Torgyán 2000-ben, a Fidesszel koalícióban való kormányzásuk idején vette a házat, hírek szerint ötvenmillió akkori forintért. Felújításával viszont minimum megduplázta annak értékét: 100-120 millióra becsülték. Torgyán doktor a rózsadombi Endrődi Sándor utcából költözött a Tállya utcába, talán azért, mert korábbi lakása előtt egyszer még robbantottak is.

Exit mobile version