„Túl vagyok már a mártír anyaságon. Merek segítséget kérni” – Konkoly Ági elmesélte, hogyan oldja meg a nyarat egyedülálló anyaként

Á.K. | 2024. Május 30.
A volt szépségkirálynő és A Konyhafőnök nyertese ugyan nagyrészt egyedül neveli a gyerekeit, mégsem fél attól, mit csinálnak majd a lányai a nyári szünetben. A Reggeliben mesélt arról, hogyan oldja meg a vakációt.

Konkoly Ági lányai, a nyolcéves Zoé és az ötéves Zora biztosan nem unatkoznak. Az édesanyjuk az RTL Reggelijében járva mesélte el, hogy a gyermekeit rengeteg iskola és óvoda utáni foglalkozásra szokta vinni: teniszeznek, balettoznak, úsznak, néptáncra és kézműves szakkörre, valamint versenyekre és bemutatókra járnak.

Ezt mind nagyon szeretik, ugyanakkor egyedülálló anyaként a lányok ide-oda szállítását nagyrészt neki kell megoldania, ami nem kis feladat. Emiatt sok szülővel ellentétben nem azon stresszel, mi lesz a gyerekeivel a nyári szünetben, inkább örül annak, hogy kevesebb dolguk lesz ebben az időszakban.

Végre nem kell odaérni mindenhová, nem kell állandóan készülni másnapra a házi feladatokkal…

– mondta el az egykori szépségkirálynő, aki annak is örül, hogy ebben az időszakban kicsit többet tudnak aludni.

Ugyan 80-90%-ban ő van velük, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne segítsége. Az apukájuk és a nagymamák is besegítenek, és ha úgy adódik, babysitter is rendelkezésére áll. A lányok ráadásul a szünet első két hetében rögtön táborba mennek, de nem ott alvósba, mert ahhoz még túl kicsik. Emellett a nagymamák is várják őket és az apukájuknál is lesznek, úgyhogy meg tudják oldani, hogy mindig legyen valaki, aki vigyázni tud rájuk.

Nyaralni is mennek, a terv szerint külföldre és belföldre is, bár ez még tervezés alatt áll. A tűzkeresztségen tavaly estek át, amikor először ültek repülőre, és bár az anyukájuk kissé félt ettől, az utazás nagyon jól sült el.

Konkoly Ági a Reggeliben járt (pillanatkép a műsorból)

Az egykori szépségkirálynő egyébként figyel arra, hogy ne égjen ki, és mindig gondoskodik némi énidőről is:

Túl vagyok már a mártír anyaságon. Merek segítséget kérni.

Minden hónapban van egy hétvégéje, ami csak az övé. Ilyenkor barátnőzhet, és élvezheti a felnőttek társaságát.

Exit mobile version