nlc.hu
Sztárok

Konkoly Ági a válásáról

Konkoly Ági felidézte a válását: „Éjszakánként a konyha padlón fekve zokogtam”

Senki sem tudta, min megy keresztül.

Konkoly Ági és az egykori focista, Józsi György 2020-ban bejelentették, öt év házasság után elválnak. A volt szépségkirálynő akkor egy érzelmes Instagram-bejegyzésben írta meg, hogy bár szerették egymást és van két közös gyermekük, annyira eltávolodtak, hogy nem láttak más megoldást. Állították, nem volt harmadik fél a kapcsolatukban. 

Konkoly Ági

Fotó: Instagram

Egy évvel később Ágira ismét rátalált a szerelem. Bár igyekezett hárítani a férfi közeledését, végül mégis egymásba szerettek. Arról viszont soha nem beszélt, min ment keresztül a válása után. Most viszont felidézte a közösségi oldalán. Mint mondja, a Barbie film megnézése hozta elő az emlékeket. 

„Mikor éjszakánként a konyha padlón fekve zokogtam… Mikor minden este sírva aludtam el, reggelente pedig azzal a megsemmisítő érzéssel keltem: „nincs értelme az életemnek”. Hónapok teltek el így. Hónapokig éltem félemberként. Hónapokig könyörögtem a teraszon térdelve valakinek, hogy SEGÍTSEN. Volt, hogy ordítottam, volt, hogy a szenvedéstől kimerülten csak feküdtem a kövön és néztem magam elé. Ezt persze senki nem látta rajtam, mert napközben igyekeztem felvenni azt a »tökéletes« mosolyt, viselkedést, amit elvárták tőlem. Szégyelltem, ami történik és igyekeztem nem csalódást okozni a körülöttem élőknek. De hánytam a tökéletességtől. Rosszul voltam attól a képtől, amit hittek rólam/rólunk. Közben utáltam magam, amiért ezt érzem. Önmagamat hibáztattam.

Az egykori szépségkirálynő azt is leírta, ma már hálás ennek a mély időszaknak, mert akkor figyelt csak igazán önmagára. Követőit arra biztatja, figyeljenek magukra és igenis engedjék meg maguknak, hogy néha fájjon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top