Hat héttel második gyermekük születése után Géczi Bea szakított Szegedi Fecsóval: az édesanya ki is tálalt az okokról

F. B. | 2024. Május 31.
Úgy tűnik külön válnak útjaik Géczi Beának és Szegedi Ferencnek. Az édesanya közösségi oldalán tudatta a hírt, miszerint elege lett abból, hogy Fecsó számára fontosabb a bulizás és a piálás, mint a saját gyermekei.

Döbbenetes bejelentést tett közösségi oldalán Géczi Bea, miszerint külön válnak útjaik Szegedi Fecsóval. A hír óriási sokként ért mindenkit, hiszen Bea pár hete adott csak életet közös gyermeküknek. Néhányan azonban már észrevehették, hogy gyülekeznek a viharfelhők a páros körül, Fecsó ugyanis egy hölgykoszorúban posztolt magáról A Fort Boyard forgatási helyszínére igyekezve a repülőből, tettét pedig Bea már akkor is sérelmezte. Az erről szóló posztját azonban egy idő után levette.

Szegedi Fecsó és Géczi Bea

Kedves mindenki! Fecsóval külön válnak az útjaink… sajnos a buli pia fontosabb neki, mint a gyerekei 🙂 nem tűrök tovább! Eleget tűrtem!

“Itthon vagyok a hat hetes babánkkal, aki kórházból jött haza…. de apucinak fontosabb volt lejáratni! Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a hat hetes gyerekem. És még büszkén posztolgatok boldogan 🙂 Melyik szülő tud ilyenkor nevetni?? Jól érezni magát? Aki képes elutazni és itt hagyni a 6 hetes babáját aki 1 hétig kórházban volt és még le is járat… az viselje a következményeit! A gyerekek az elsők, bármi is történjen!! De Fecsó, te érezd jól magad, amíg a beteg fiaddal itthon szenvedek! Nem kívánom azt senkinek, amit az elmúlt hetekben átéltem! Apuci meg egyszer bejött a kórházba a hat nap alatt. Volt már dolga biztos…” – írta ki magából dühét és fájdalmát Bea egy 24 órán át elérhető Instagram-bejegyzésben

Exit mobile version