nlc.hu
Család

Szegedi Fecsó lemaradt a kisfia születéséről

Szegedi Fecsó lemaradt a kisfia születéséről

Utólag azt mondja, jobb is, mert nem bírta volna a vért.

A napokban megszületett Géczi Bea és Szegedi Fecsó első közös gyermeke – a büszke apuka a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, hogy bővült a család. Egy ideje már Amerikában vannak, ott született a pici, aki a vártnál korábban érkezett, ezért a logisztika miatt az apuka nem lehetett ott a szülőszobán.

Szegedi Fecsó és Bea

Fotó: Instagram

„Medi (Bea kisfia – a szerk.) velünk volt hétvégén és úgymond senkink nincs itt kint. Egy barátunk vigyázott volna rá kedden, de mi szombaton éjfél körül értünk be a kórházba. Medit persze nem engedték fel a szülőszobára, Fecsó vigyázott rá, úgyhogy egyedül kellett mennem szülni, egy vadidegen országban. Nagyon kemény volt! Felvittek tolókocsiban, 10 ember ugrált körülöttem, mindent mondtak, írtak, kérdeztek, aztán hívták a dokimat és megcsászároztak. Egy óra alatt lezajlott az egész, komplikációk nélkül, viszont Fecsó otthon volt a gyerekkel, így szegénykém lemaradt a szülésről. Az egyik ápoló mondta, hogy felveszi nekem videóra az egészet, tök aranyos volt! Hajnali kettőkor született meg a kicsi, de Fecsó csak másnap reggel 8-kor jöhetett be Medivel. Azt mondta, talán jobb is, hogy nem volt bent, mert nem bírta volna a vért” – részletezte a Borsnak az influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top