Kínos, ahogy Gáspár Bea lánya viselkedett az édesanyja szülinapján – videó

CS.Á. | 2024. Augusztus 02.
Talán csak egy szerencsétlenül megörökített pillanatról van szó, mégis meglehetősen kellemetlenre sikerült.

Gáspár Bea 50. születésnapjának ünneplésére nem sajnálta a család a pénzt: Győző ugyanis gondolt egyet és a nagy napra felesége egyik kedvencét, a 90-es évek egyik nagy sztárját, a No Mercy énekesét, Marty Cintront hívta el a buliba énekelni, aki Bea asszony és –  nem mellesleg a hat és félmillió forintos gázsi kedvéért – örömmel vállalta a csapatást. Férje romantikus verssel is kedveskedett Beának, este pedig hatalmas bulit rendeztek.

A jelek szerint a család egész napja a kerek ünnep jegyében telt, Bea örömmel készített videófelvételt arról, hogy közösen bruncholnak a nagy nap alkalmából, melyet Győző közzé is tett Tiktok oldalán. Nehéz azonban nem észrevenni, hogy a mindössze néhány másodpercen át tartó felvételen a kisebbik lány, Virág sajnos nem csak hogy a fejét, de még tekintetét sem emeli fel telefonjából, részvétele a délelőtti ünneplésen így meglehetősen felemás hatást kelt. Ezt pedig persze a kommentelők sem hagyták szó nélkül.

@gaspargyozo_official

Neved sem értem, Istenem, De van két, árva, nagy szemem S annyi bolondot látok, Hogy e sok bolondságból Nagy ijedelmemben, Uram, hozzád kiáltok. Próbáltam sokféle mesét, De, hajh, egyik se volt elég: Szivemben, idegimben Kiabáló, nagy lárma Téged keres, Fölség, Isten, a tied minden.

♬ eredeti hang - Gáspár Győző

“Megadják a tiszteletet a szülinaposnak” – írta az egyik hozzászóló. “Éppen megírják neki hogy boldog szülinapot. Ez a divat ma már” – jegyezte meg másvalaki. “Lehet, hogy huszadjára vették fel és már unta” – igyekezett menteni a mundér becsületet még egy követő.

Exit mobile version