nlc.hu
Család

Gáspár Bea nem tudja kipihenni a családot

Gáspár Bea: ,,Nekem egy élet is kevés lenne kipihenni ezt a családot”

Gáspár Bea masszázs közben panaszolta el magát.

A Gáspár család élete a Life TV-n futó Van életünk! egyik legmeghatározóbb cselekményszála. Nyomon követhetjük a mindennapjaikat, ahogy a problémáikat is. Gáspár Bea a minap masszőrnél járt, ahova elkísérte a kamera is, masszázs közben panaszolta el magát.

,,Nagyon stresszes életem van. Egy rohadt wellness-hétvégét nem tudunk megoldani normálisan. Valaki mindig otthon marad, vagy otthon hagyjuk, vagy azért kiabál, mert sokat fogyasztunk. Ha elmész wellnessbe, akkor eszel-iszol, nem? Hát azért jöttünk” – kezdte Gáspár Bea a masszőrnek, aki egy kicsit sem volt meglepődve az őszinteségi rohamon.

Bea elárulta, mindig idegeneknek panaszkodik, mert ők nem veszik fel úgy a mondandóját, mintha egy családtagnak mondaná. Az is kiderült, hogy ilyenkor elvárja, hogy sajnálják és egyetértsenek vele, még ha nem is úgy gondolják, ahogy ő. ,,Állandóan azt hallgatom, hogy nem lesz karácsony. Hát, hol van az még? Addig még nyerhetek a lottón is. (…)Három H-s vagyok. Tudod mi az? Az a halmozottan hátrányos helyzetű, az én vagyok. Tudod mit jelent? A hülyék, a harsányok és a fösvények társulata. (…)Nekem egy élet is kevés lenne, kipihenni ezt a családot” – zárta a mondandóját a Hal a tortán műsorvezetője.

Gáspár Bea

Gáspár Bea (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top