Forró olajba esett egy 4 éves kisgyerek Zombán, súlyosan összeégett

F.C. | 2024. Augusztus 10.
Édesanyja sokkot kapott.

Súlyosan megégett egy 4 éves kisfiú egy szabadtéri rendezvényen a Tolna vármegyei Zombán másfél hónapja. Mint a Tények riportjából kiderül, az édesapja éppen húst sütögetett egy – forró olajjal teli – tárcsán a közösségi napon. A kezében tartotta a kis Ricsit, hogy elbúcsúzzon tőle, majd letette a földre a gyereket, aki a következő pillanatban a tárcsa felé lépett és megbotlott. Apja azonnal utána nyúlt, de már nem tudta elkapni, a kisfiú beleesett a földre kifolyt forró olajba. A kisfiú ruhája szinte beleégett a bőrébe.

Apja azt nyilatkozta, mindig nagyon vigyáznak a gyerekükre, mégis megtörtént a baj. Azonnal mindenki a segítségükre sietett, vízzel hűtötték, amíg a mentőhelikopter megérkezett.

Édesanyja sokkot kapott, ezért nem emlékszik a történtekre. “Képek bevillannak. Az, hogy a fiam nagyon sír, puszilom a fejét. Az, hogy hogyan történt, totál kiesett minden” – mondta el.

Ricsi testének 20 százaléka súlyosan károsodott. A kisgyereket sokáig intenzív osztályon ápolták. A combjából három csíkot is kimetszettek, hogy átültessék a károsodott felületekre. Immár otthon van, de még hosszú időbe telik a teljes gyógyulás. Ráadásul most egy éven át egy speciális kompressziós ruhát kellene hordania, hogy regenerálódjon a bőre.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Exit mobile version