nlc.hu
Család

Lángoló gödörbe zuhant, megégett

Lángoló gödörbe zuhant egy 4 éves kisfiú Nagykállón, életveszélyesen összeégett

A rendőrség is vizsgálja a baleset körülményeit.
égő gödör,

Életveszélyesen megégett egy 4 éves kisfiú, amikor belezuhant egy gödörbe, amelyben korábban tüzet raktak Nagykállón. Az apja rongyokat égetett az udvarukon ásott mélyedésben, a kisgyerek pedig beleesett. Az apa néhány méterrel odébb ült az égő gödörnél, amibe a kicsi belezuhant. 

A szomszédban élő nő szeme láttára zuhant a lángok közé a kisfiú. A nő sokkot kapott, zokogva mesélt a Tényeknek a borzalmakról: “Annyit láttam, hogy lángolt a feje, a teste összevissza égett. Nagyon megijedtem“.

A kétségbeesett szülők és a szomszéd azonnal vízért rohantak, hogy segítsenek a kisfiún, akinek az egész teste lángolt, végül egy felmosóvödörből öntöttek rá vizet, így oltották el, majd az anya a fürdőszobába rohant a súlyosan összeégett gyerekkel és hűteni próbálta.

Mentőhelikopter érkezett a megégett kisfiúért, de nem tudott azonnal felszállni, mert amerre repültek volna, éppen vihar tombolt. Végül mentőautóval vitték Hajdúnánásig a gyereket, ott szállt fel vele a helikopter, amely a budapesti Bethesda Gyermekkórház égési osztályára szállította.

A kisfiú súlyos, a testfelületének 40 százalékára kiterjedő másodfokú égési sérüléseket szenvedett. 

A rendőrség is vizsgálja a baleset körülményeit.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top