Sürgősségire került Ónodi Henrietta

F.C. | 2024. Augusztus 13.
Nincs jól az olimpiai bajnok tornász, komplikációk léptek fel.

Számos komplikációval sürgősségire került Ónodi Henrietta – írja az MTI. Az 50 éves, olimpiai bajnok tornász idén márciusban kapott szívinfarktust. Az elmúlt két hónapot a hosszú távú gondozási rehabilitációs kórházban töltötte, onnan került át a sürgősségire. Minderről a testvére, Ónodi-Klausler Barbara számolt be a közösségi oldalán.

“Elkezdték a kezelést a kórházban, amitől valamivel jobban érzi magát, de a fájdalmai még mindig jelentősek. Az étvágya azonban javult és megfelelően szedi a gyógyszereit” – írta bejegyzésében Ónodi-Klausler Barbara, majd megköszönte az emberek támogatását és Henrietta kezelésére eddig összegyűlt csaknem 36 ezer dollárt.

Az évek óta Amerikában élő, háromgyermekes családanya március 28-án egy floridai élelmiszerboltban lett rosszul. Azonnal kórházba szállították, és bár útközben többször is megállt a szíve, sikerült stabilizálni az állapotát. Szinte teljes elzáródást találtak az artériáiban, így életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Ónodi Henrietta a válása óta egyedül nevelte három gyermekét, Floridában él, és egy kórházban töltött be fontos adminisztratív munkakört, mielőtt megtörtént a baj. Biztosítással is rendelkezett, de az csak a sürgősségi beavatkozásokat finanszírozza. Állapota azonban nagyon szakszerű ellátást és rehabilitációt követelne, a hazaszállítása pedig nem lehetséges – számolt be erről korábban a testvére.

Exit mobile version