Horrorbalesetben halt meg, egy nappal az esküvője előtt

Vad Rózsa | 2024. Augusztus 31.
A tragédia okozója elmenekült a helyszínről, a vőlegény és unokatestvére meghalt.

Kirk Walkert és unokatestvérét, Rob McLaurint egy rossz irányba haladó sofőr ölte meg Harlemben, szombat hajnalban, legénybúcsújukról hazafelé tartva. A 38 éves, háromgyerekes Walker vasárnap délután házasodott volna össze menyasszonyával – írja a Daily Mail. A két férfi a helyszínen meghalt, miután a

horror ütközés felismerhetetlenné törte Dodge Challengerjüket.

A vétkes sofőr elmenekült az ütközés után, hétfőig nem fogták el. A kisteherautó utasát a helyi kórházba szállították. A kétségbeesett menyasszony, Weaver ezt mondta:

24 órával az esküvőnk előtt meghalt. Pusztító érzés és nem csak nekem. Három gyermeke van, akik mérhetetlenül szerették. Megszakad a szívük az apjuk miatt. Olyan nagylelkű, szorgalmas ember volt. Arany szíve volt, és bárkiért bármit megtenne. Keményen dolgozott.

A pár közösen indított autókölcsönzőjükben dolgozott

és Weaver szerint mindezt a néhai vőlegény elhivatottságának köszönhették. “Semmi sem hozza vissza. De mi igazságot keresünk. A nyomozók egyenesen az arcomba néztek, és azt mondták, hogy mindent megtesznek az igazságszolgáltatás érdekében. Azt mondták, a sofőr a DNS-ét a légzsákokon hagyta. Az utasa kórházban van lábtöréssel, beszélnie kell. Két ember vesztette életét egy meggondolatlan autóbalesetben, fizetniük kell két ártatlan ember meggyilkolásáért” – mondta az összetört menyasszony.

Exit mobile version