nlc.hu
Trend

A vőlegény furcsa dolgot tett az esküvőn

Mit érdemel az a vőlegény, aki ilyet csinál a saját esküvőjén?

Egy emberként hördült fel az internet, miután felvételek kerültek elő egy friss házaspárról – a vőlegényt pedig rajtakapták, amint a nagy napon elképzelhetetlen dolgot tesz.

Komoly kritikát kapott az a vőlegény, aki látszólag sms-ezik, miközben újdonsült menyasszonyával sétál az oltárhoz. Az ismeretlen ifjú párról készült felvételeket, amelyeken az „igen” kimondása után távoznak a templomból, a felháborodott közösségimédia-felhasználók széles körben megosztották, miután sokan észrevették, hogy a vőlegény a telefonját használja, miközben kéz a kézben sétál új feleségével.

A Twitteren több mint 40 milliószor nézték meg a klipet, és a többség azzal a kommenttel osztotta meg, hogy „Ennek a házasságnak vége”. A virálissá vált videón, amelyet eredetileg a TikTok-felhasználó @CynthiaUmunze osztott meg, és azóta már törölték, a vőlegény nem tud elszakadni a telefonjától, miközben menyasszonya sugárzó mosollyal köszönti vendégeket, ahogy kisétálnak a templomból.

Miután kint vannak, a menyasszony úgy tűnik, hogy szembesíti újdonsült férjét a telefonos baklövésével, és a pár néhány keresetlen szót vált egymással. A kérdést azonban gyorsan ejtik, ahogy lesétálnak a lépcsőn, és a menyasszony széles mosollyal a kamerába néz. Sokak szerint ez a friss férj részéről „tiszteletlen” volt, és nem sok jót ígér a jövőjükre nézve. Miközben a kommentelők találgattak a házasság állapotáról, egy második videó is megjelent a nagy napról, amelyen látni lehet, hogy a pár táncol és jól érzi magát a fogadáson.

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top