nlc.hu
Család

Esküvő vőlegény nélkül

Lelépett a vőlegény, sebaj, az esküvőt azért megtartották

A cserben hagyott menyasszony az első sokk után összeszedte magát, de természetesen összetörték a szívét.
Kayley Stead

Vannak bátor emberek, vannak példaképek, hősök és vannak nagybetűs Ikonok; egyértelműen ez utóbbiak közé tartozik a 27 éves walesi Kayley Stead, aki az esküvője napján tudta meg, hogy a vőlegénye egyszerűen lelépett, minden üzenet nélkül cserben hagyta a násznépet, csak annyit lehetett tudni, hogy vissza sem tér.

A lány barátnői először el sem akarták mondani, mi történt, még a telefonját is eldugták, amíg megbeszélték, mi a legjobb módja annak, hogy közöljék a szörnyű hírt. Korábban a vőlegény egyik barátja szólt a legjobb barátnőjének, hogy a férfi lelépett; ekkor már javában készülődött a násznép, Kayley negyed hétkor kelt, hogy elkészülhessen a sminkje, a haja és felvehesse a ruhát. Végül visszaadták a telefonját és elmondták neki, mi történt; a lány látta, hogy a leendő anyósától volt egy nem fogadott hívása, ő mondta el zokogva, hogy a fia tényleg lelépett, miután azt kamuzta, hogy csak autókázik egyet. Ezt megerősítette az apja is. A zokogástól szétfolyt a sminkje, ám végül körülnézett, látta a családját, a koszorúslányokat és a készülődő személyzetet, és úgy döntött:

neki márpedig ma esküvője lesz.

Így is lett: a húga újra kisminkelte, és együtt úgy döntöttek, nem hagyják kárba vészni a rengeteg pénzt, amit ételre, helyszínre és emberekre költöttek. Ennek megfelelően:

  • Kayley bevonult Lizzo Good as Hell című dalára;
  • táncolt a vőlegény barátaival és az apjával;
  • ettek, ittak, buliztak;
  • közben a profi fotós mindent megörökített.

Természetesen szó sincs róla, hogy a lány sérülések nélkül megúszta volna: vőlegénye összetörte a szívét, mint mondja, most már nem is kíváncsi rá, milyen magyarázattal állna elő, ha lenne annyi gerince, hogy felbukkanna.

És mi még azt hittük, nincs rosszabb annál, mint az esküvőd előtti nap megtudni, hogy megcsaltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top