nlc.hu
Trend

Kiderült, hogy a kopasz a vőlegény, lefújták az esküvőt

Lefújta az esküvőt a menyasszony, mert kiderült, hogy kopasz a vőlegény

Az indiai nő csak az esküvőn tudta meg, hogy kopasz a vőlegénye, és emiatt nem ment hozzá feleségül.
Két arany jegygyűrű

Indiában ma is gyakori az elrendezett házasság, de annak ellenére, hogy a családok jó előre igyekeznek mindent egyeztetni, nem megy mindig zökkenőmentesen. Néha a menyasszony vagy a vőlegény megszökik a szeretőjével, néha pedig az okoz gondot, hogy a házasulandók nem ismerik eléggé egymást. Most azért fulladt botrányba egy esküvő, mert a menyasszony nem volt hajlandó hozzámenni a vőlegényéhez, miután észrevette, hogy a férfi kopasz.

Már sikeresen lezajlott a koszorúcsere, amikor a menyasszonynak feltűnt, hogy a vőlegény túl gyakran igazgatja a hagyományos fejfedőjét. Amikor ezt megemlítette valakinek, azt a választ kapta, hogy bizonyára azért van ez, mert a leendő férje kopasz és parókát visel.

A menyasszony döbbenten vette tudomásul ezt, majd maga is meggyőződött arról, hogy a vőlegénye valóban kopasz. Állítólag mikor ezt meglátta, azonnal elájult. Nem sokkal később magához tért, de közölte a családjával, hogy semmilyen körülmények között nem hajlandó hozzámenni egy kopasz férfihoz.

Családja megpróbálta meggyőzni a nőt, de hajthatatlan volt, így nem volt más választásuk, mint közölni a vőlegény családjával, hogy az esküvőt lefújják. Ez nem tetszett a másik családnak, kisebb dulakodás alakult ki.

A menyasszony családja azzal vádolta a vőlegényt, hogy megtévesztette őket, hogy nem fedte fel a kopaszságát. Állítólag mindkét család feljelentést tett, mondván, becsapták őket, de később mindkét fél visszavonta a feljelentést, a családok pedig külön utakon folytatják tovább.

Az előre elrendezett házasságok miatt nem ez volt az első fura ok miatt kudarcba fulladt esküvő Indiában. Tavaly egy menyasszony azért fújta le a lagzit, mert vőlegénye nem volt képes megoldani egy egyszerű matematikai feladatot. 

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Sandy Millar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top