nlc.hu
Család

Fura indok miatt lefújt esküvő

Rossz volt matekból a vőlegény, a menyasszony faképnél hagyta az esküvőn

A boldogító igen kimondása előtt derült ki a vőlegényről, hogy bizony beletörik a bicskája a legegyszerűbb matematikai feladatba is.

Közvetlenül az igen kimondása előtt fújta le esküvőjét egy nő az indiai Uttar Prades államban, miután vőlegénye nem volt képes végrehajtani egy egyszerű matematikai feladatot – írja a 24.hu.

Gyűrűk az esküvőn

Ilyen indok miatt még senki nem fújta le az esküvőt (Fotó: Unsplash/Petr Ovralov)

A nő arra kérte a férfit, hogy mondja fel a kettes szorzótáblát, de ezt nem tudta megtenni, ezért a menyasszony azon nyomban faképnél is hagyta.

Hozzá kell tenni, hogy a párok nem szívszerelemből házasodtak volna, az indiai hagyományok szerint az esküvő elrendezett volt, és a menyasszonynak gyanús lett, hogy a férjjelöltnek nincsen megfelelő iskolai végzettsége, és ezt az egyszerű matematikai feladattal ellenőrizte. Miután a férfi elbukta a tesztet, a nő közölte, hogy nem tud hozzámenni olyan emberhez, aki nem ismeri a matematika alapjait.

A Deccan Herald című indiai lap cikke szerint nem kellett kihívni a rendőrséget, mert a két családnak sikerült békésen rendezniük az ügyet, és visszakapták a már átadott ajándékokat és ékszereket – írja a lap.

Érdekes szakítások az nlc-én

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top