nlc.hu
Sztárok

Mészáros Andrea esküvője ezért érdekes

Mészáros Andrea esküvőjére nagyon kíváncsiak az emberek

Felmerült bennünk a kérdés, miért érdekli az embereket Mészáros Andrea esküvője? Megtaláltuk a választ.

Az elmúlt időszakban egyre több keresési eredményt mutat a Google Mészáros Andrea esküvőjére, ami annyit jelent, hogy sokan ütik be ezt a szókapcsolatot a keresőmezőbe és ezzel jól mérhető, mire kíváncsiak az emberek.

A miértre egyszerű a magyarázat: ahogy a második fotón látható, a keresés oka Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata, és a jelek szerint az esküvőjükre már most sokan kíváncsiak. A róluk megjelent múlt heti cikkek után nem is csoda, ha néhányan azt gondolják, hogy a tévés és az ország egyik leggazdagabb embere már össze is házasodtak, de a hozzájuk közel álló ismerős szerint ez egyelőre csak terv. Az illető ekképpen nyilatkozott erről múlt héten: „Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, és hogy összeházasodnak.”

Viszont senki se lepődjön meg, ha Mészáros Andrea esküvőjéről máris talál fotókat: 

A szőke hölgy ugyanis egyáltalán nem Várkonyi Andrea.

Mészáros Andrea esküvője

Mészáros Andrea esküvője nagy esemény volt 2004-ben, amikor hozzáment Sophia Loren fiához, Carlo Ponti Jr-hoz a budapesti Bazilikában (Fotó: Michel Dufour/WireImage)

Mészáros Andrea hegedűtanár, kamarazenész és zenekari hegedűs, aki 1998-ban a Bécsi Zeneakadémián tanult, ahol megismerte Carlo Ponti Jr.-t, Sophia Loren és Carlo Ponti fiát. Öt évvel később Genfben tartották a polgári esküvőt, de az igazán emlékezetes – legalábbis számunkra – a 2004-es budapesti templomi szertartás és az azt követő lagzi volt. Sophia Loren és családja a budapesti Four Seasonsben lakott, onnan biztonsági őrök kíséretében autóztak át a Bazilikához, ahol a szertartás volt. Mészáros Andrea ruháját Giorgio Armani tervezte, és bár sokan azt gondolták, egy ilyen híres anyós mellett nehéz dolga lesz a menyasszonynak, hogy ő legyen a középpontban, Sophia Loren igyekezett elvegyülni a tömegben. 

Mészáros Andreáéknak két gyerekük született, Vittorio és Beatrice, a magánéletükről azonban keveset tudni. Ponti legutóbb 2015-ben adott interjút a magyar sajtó munkatársainak, a Life kérdéseire ezt válaszolta: 

„Nagyon szerencsésnek tartom magamat, hogy rátaláltam Andreára, és a magyar néphez ilyen közel kerültem. Velem, a külföldivel mindenki nagyon kedves és barátságos. Örülök, hogy a gyermekeim félig magyarok, hogy ehhez a néphez tartoznak, ezzel a mentalitással nőnek fel. Olyan tiszta itt még minden, a becsületnek, a közösség összetartó erejének még van jelentése és ereje. (…) 1999 óta járok Budapestre, nagyon szeretem a fővárost és az egész országot, az embereket is beleértve. Van egy óbudai, közismert cukrászda, amelynek én is nagy rajongója vagyok. A pogácsájuk isteni! Nem sok szót tudok magyarul, de azt, hogy pogácsa, azt igen. Ezenkívül az enni, inni, igen, nem szavakat ismerem, de beszélni nem tudok. (…) A gyerekek természetesen beszélnek magyarul, egy egész kis magyar csapat veszi őket körül Los Angelesben, a bébiszitterek és a barátaink is magyarok. Anyukájuk is magyarul beszél velük. Büszke vagyok rájuk, hogy ezt a nehéz nyelvet így elsajátították.”

Sasha Alexander színésznő, Edoardo Ponti, Sophia Loren, Carlo Ponti, Jr. és Mészáros Andrea 2014-ben egy kaliforniai rendezvényen (Foró: Gregg DeGuire/WireImage)

Sasha Alexander színésznő, Edoardo Ponti, Sophia Loren, Carlo Ponti, Jr. és Mészáros Andrea 2014-ben egy kaliforniai rendezvényen (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

(Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata sokakat érdekel: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top