nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea és Mészárps Lőrinc házassági szerződése

Elindult a találgatás: 479,4 milliárdos vagyon a tét, köt-e házassági szerződést Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc?

479,4 milliárdos vagyonnál jogos a kérdés, lesz-e házassági szerződés Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea között.

Lehullott a lepel, Várkonyi Andrea felfedte az eddig féltve őrzött titkot: az ország legtehetősebb vállalkozója, Mészáros Lőrinc kérte meg a kezét. Ezzel egyidőben pedig a találgatások is elindultak, hogy vajon köt-e házassági szerződést Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.

Várkonyi korábbi interjúiból kiderül: nem élt közös kasszán egykori szerelmeivel. 2011-ben például így nyilatkozott Bochkor Gáborral kapcsolatban: „Nem voltunk és nem vagyunk egymásra utalva, és a jövőben sem akarunk közös bankkártyát.”

Várkonyi Andrea házassági szerződése

Fotó: Fülöp Dániel/smagpix

A Blikk által megkérdezett szakértő, Harsányi Ádám Marcell ügyvéd nem ismeri Mészáros Lőrincet, de biztos benne, hogy kötnek majd szerződést a leendő feleségével. „Ebben részletesen szabályozzák, hogy válás esetén kinek mi jár a vagyonból. Az egyik megoldás a vagyonelkülönítés. Akkor választják, ha az egyik félnek sokkal nagyobb a vagyona, például ingatlan, bankbetét formájában vagy vállalkozóként, cégvezetőként akár sokmilliós havi fizetése van. A szerződésben leegyszerűsítve tulajdonképp azt tisztázzák, hogy válás után senkinek semmi köze a másik vagyonához” – mondta a szakértő.

Olvasnál még sztárházasságokról? 

(Nyitókép: Fülöp Dániel/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top