nlc.hu
Sztárok

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Nem Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc az egyetlen: 10 különc sztárpár, akikről álmaidban sem gondoltad volna, hogy közük volt egymáshoz

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esete is mutatja, hogy meglepő, sőt megdöbbentő, amikor két ember, akiknek látszólag semmi közük egymáshoz, mégis összejönnek. Íme néhány sztárpár, akiket valahogy sehogyan sem tudunk elképzelni egymás mellett.

Aki az elmúlt hónapokban Várkonyi Andrea közösségi oldalán járt vagy a róla szóló híreknél elolvasta a kommenteket, azokat nem lepte meg a mai bejelentés: a műsorvezető párja Mészáros Lőrinc. Az ezzel kapcsolatos találgatásoknak így vége, és az is kiderült, hogy Várkonyi ujján valóban eljegyzési gyűrű csillog. A neve elhallgatását kérő ismerős elmondta a Hot! magazinnak, hogy a pár munka kapcsán ismerkedett meg, és Mészáros Lőrinc válása után szorosabbá vált a kapcsolatuk. Már azt is tudjuk, hogy az üzletember volt a kezdeményező fél.

„Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak” – mondta.

Az erről szóló cikkünk alatt is rengeteg hozzászólás gyűlt össze, és sokan csodálkoznak a furcsa páron, mi pedig most nem magyarázatokat gyűjtöttünk egy csokorba, hanem ennek apropóján olyan sztárpárokat sorakoztatunk fel, akikről nem gondolnád, mégis jól működnek együtt. 

A milliárdos NER lovag eljegyezte a műsorvezetőt

CSAK ILLUSZTRÁCIÓ: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szerelmesek, és már nem tagadják (Fotó: nlc illusztráció)

Tudtad például, hogy Cher és Tom Cruise a nagy korkülönbség ellenére egy időben egy párt alkottak? És mit szólsz Helen Mirren és Liam Neeson párosához? Vannak hírességek, akik egyszerűen tökéletes párt alkotnak, mint a borsó meg a héja, vannak, akik külsőre álompárnak tűntek, míg nem egymás torkának nem esnek, és vannak, akik már a kezdetektől olyanok, mint a víz és az olaj – sehogyan sem keverhetők össze. Most tíz olyan hollywoodi sztárpárt mutatunk, akiket nehéz elképzelnünk egymás mellett, vagy azért, mert valahogy egyáltalán nincs meg a „csí” köztük, vagy azért, mert bár még működhetett is volna a dolog, mégis sosem gondoltuk volna, hogy egykor egy párt alkottak.

Janet Jackson és Matthew McConaughey

McConaughey állítólag a 2002-es Grammy gálán habarodott bele az énekesnőbe, legalábbis a bulvárlapok arról számoltak be a díjátadó után, hogy a férfi cipőivel a kezében hagyta el Janet házát. McConaughey később elég szűkszavúan, de cáfolva a románcot: „Találkoztam vele a Grammy-n, és nagyon-nagyon kedves hölgynek találtam. Cseréltünk pár jó zenét, de nem randevúzunk, barátok vagyunk”.  Igaz-e vagy sem, soha nem fogjuk már megtudni.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Janet Jackson és Matthew
Fotó: McConaughey
Fotó: Kmazur_wirelmage (Getty Images

Cher és Tom Cruise

Valahogy nem tudjuk őket együtt elképzelni, pedig a nyolcvanas évek elején sztárpárt alkottak. Akkoriban Cruise ifjoncként olyan filmekben szerzett hírnevet magának, mint a Top Gun vagy a Kockázatos üzlet, miközben Cher már két évtizede hatalmas sztár volt szólóművészként és színésznőként is. Cher, aki 16 évvel idősebb Tomnál, 1985-ben, Madonna és Sean Penn esküvőjén találkozott először a színésszel, aki akkor még csak 23 éves volt. Cher korábban egy televíziós műsorban azt nyilatkozta, Tomot az „öt legjobb szeretője” között tarja számon, sőt Oprah Winfrey-nek elárulta, nagy szerelem lehetett volna, ha nem lettek volna mindketten annyira elfoglaltak. Amikor Oprah rákérdezett, meddig jártak, Cher annyit válaszol, „hosszan, a lakásában éltem.” Arra a kérdésre, hogy ő és Tom barátok-e még, igennel válaszolt. „Bár nem értem, mit csinál ezzel a szcientológiával. Egyszerűen nem értem” – tette hozzá értetlenkedve a 74 éves művésznő.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Tom Cruise és Cher. Fotó: AFP

Helen Mirren és Liam Neeson

Az egykori pár 1980-ban találkozott az Excalibur forgatásán, és egészen 1985-ig jártak. Neeson 2014-ben azt nyilatkozta a CBS-nek találkozásukról. „Ó, istenem! El tudja képzelni, hogy egy fényes páncélruhában lovagoljon, karddal harcoljon, és beleszeressen Helen Mirrenbe? Ennél jobb dolog nem is történhet.” Helen, aki hét évvel idősebb a férfinál, a Graham Norton Showban elismerte, kapcsolatuk nemcsak egy futó románc volt, hanem nagyon is komoly dolog. Azt nem tudni, miért szakítottak, de furcsa, hogy valaha egy párt alkottak.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Helen Mirren és Liam Neeson
Fotó: AFP

Nicole Kidman and Lenny Kravitz

Let love rule! – énekelte a zenész, és úgy tűnik, hitt is a szerelem elsöprő erejében. Valahogy nehezen elképzelhető, hogy a mindig „élére vasaltnak” tűnő, pedáns Nicole összejöjjön a borzos és bohém, ám felettébb jóképű zenésszel, de ahogy a mondás is tartja, ellentétek vonzzák egymást. Különbözőségeik ellenére kapcsolatuk annyira elmélyült, hogy el is jegyezték egymást, végül aztán csak barátok maradtak. A Grammy-díjas rocksztár lánya, Zoe Kravitz szerint (akivel egyébként Kidman együttjátszik az Hatalmas kis hazugságokban) az Oscar-díjas színésznő remek mostohaanya lehetett volna, egy időben együtt is éltek hármasban. „Még csak 13 éves voltam, és olyan kedves volt velem” – mondta a The Editnek Zoe. Lenny egyébként a Lady című számában vallotta meg érzéseit Nicole iránt.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Nicole Kidman és Lenny Kravitz
Fotó: Getty Images

Macauley Culkin és Mila Kunis

A máig gyerekképű, nemrég apává vált Culkin valahogy minden nővel furán mutat, így Mila Kunis-szal is, akivel 2002 és 2011 között alkottak egy párt. Bár nem egyértelmű, hogyan találkoztak először, Mila és Macauley mindketten gyerekszínészek voltak, ez hozhatta őket össze a kétezres évek elején, amikor Culkin 21, Mila pedig még csak 18 éves volt. Abban az időben a Reszkessetek betörők sztárja félig-meddig már visszavonult a színészettől, Mila viszont épp csak akkor kezdett belejönni. A színésznő 2009-ben nyílt meg először kapcsolatukról a nyilvánosság előtt, akkor elmondta, milyen volt gyerekszínészként, állandó reflektorfényben felnőni. Elárulta azt is, Macaulay rajongói drámai módon reagálnak rá, nehéz volt megőrizniük a magánszférájukat. 2011-ben ismerte el, hogy szakítottak Culkinnal, de barátságban maradnak. Nyolc év múlva egy podcastban viszont már arról mesélt, a szakítás „borzalmas és szörnyű volt”, és ő miatta romlott meg a kapcsolat, bár nem volt szó egy harmadikról.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Macauley Culkin és Mila Kunis
Fotó: Getty Images

Penelope Cruz és megint csak Matthew McConaughey

Szép pár voltak, de valahogy mégsem illettek össze. A színészeket a munka hozta össze, a pletykák szerint a két sztárt 2005-ben találta el az Ámor nyila, a Szahara forgatásán. Akkoriban Penelope és Matthew voltak Amerika két legalulértékeltebb színészei. Habár Cruz Európában nagy sztár volt, Hollywoodban nem tudott kilépni a szexszimbólum státuszból, hasonlóan McConaughey-hez, akit akkoriban szintén csak romcom szerepekre kértek fel – talán pont ez a mellőzöttség hozta őket össze. Bár a duó 2006-os szakításukat elfoglaltságuknak tulajdonították, pletykák szerint Matthew még együtt volt Penelopéval, amikor megismerte későbbi feleségét, Camila Alves-t.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Penelope Cruz és Matthew McConaughey
Fotó: PARAMOUNT PICTURES Archives du 7eme Art Photo12 via AFP

Sandra Bullock and Ryan Gosling

Bár nyilvánosság előtt nem beszéltek róla, ettől még igaz: Sandra Bullock és Ryan Gosling is egy pár voltak, bár Gosling egy ideig próbálta tagadni a dolgot. Amikor Bullockot arról kérdezték, mit tanult a Kísérleti gyilkosság társszereplőjétől, a színésznő így válaszolt: „Lazulni. Mániás tempóban éltem, Ryan tanított meg figyelmen kívül hagyni mindazt, ami nem fontos. Olyan, mint egy kis Buddha.” Az Oscar-díjas színésznő mégsem lassult le túl sokáig, és továbbrohant. Erről így nyilatkozott: „Nem mindig könnyű velem párkapcsolatban lenni, általában én vagyok a probléma, be kell vallanom. Én vagyok a hangos, és nem akarok egy másik hangos embert. Olyasvalakire van szükségem, aki mellett kicsinek érezhetem magam, ehhez erős ember kell.” A 16 év korkülönbségből adódóan (a színésznő javára) ez a vágy nyilván nem tudott megvalósulni Ryan mellett…

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Sandra Bullock és Ryan Gosling
Fotó: AFP

Liv Tyler és Joaquin Phoenix

A két sztár 1995-től 1998-ig járt egymással, kapcsolatukat igyekeztek egy ideig titokban tartani. Még egy filmben is szerepeltek együtt, az 1997-ben debütált Három a nagylány című romantikus drámában. „A második alkalommal, amikor találkoztam vele, beleszerettem” – nyilatkozta Tyler a The Morning Call-nak. Phoenix pedig bevallotta, semmit sem tudott Livről, csak egy samponreklámban látta szerepelni, mielőtt találkoztak. Miközben Steven Tyler rockzenész lánya a színésszel való kapcsolatát hatalmas szerelemnek tartotta, Phoenix úgy nyilatkozott róla, mint nagyszerű barátról, akivel a forgatások alatt rengeteget tudott beszélgetni. Később, 1999-ben a Cosmopolitannak azt nyilatkozta, hisz benne, hogy Liv és az ő útja nem véletlenül keresztezték egymást. „Nagy szükségem volt Livre, és neki is rám. Csakhogy egy ponton már nem tudtunk együtt fejlődni, ezért hoztunk egy nagyon érett döntést a továbblépésről, pedig nagyon szerettük egymást. Nincs semmi pletyka, amit meg tudnék osztani, nagyon hálás vagyok az együtt töltött időnek” – vallotta be a férfi.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Liv Tyler és Joaquin Phoenix
Fotó: Getty Images

Drew Barrymore és Christian Bale

2012-ben Christian Bale beismerte, egyszer randizott Drew Barrymore-ral. „Megnéztünk néhány iszonyatosan véres horrorfilmet, és ezzel vége is volt. Drew soha többé nem hívott fel.” 2015-ben Drew-t megkérdezték, miért tett így, amire ezt felelte: „Nem tudom. Olyan kedves volt” – mondta, majd hozzátette, mivel rengeteg megoldandó problémája volt akkoriban, a fiúk igazából csak másodlagosak voltak számára.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Drew Barrymore és Christian Bale
Fotó: AFP

Pink és Joey Fatone

Igen, a hír igaz, bár ők legalább jó gyorsan rájöttek, hogy nem illenek össze. Pink beismerte, hogy 2013 nyarán randevúzott az egykori NSYNC fiúbanda sztárjával. „Joey Fatone szerelmes volt belém – mondta az énekesnő. – Elvitt randevúzni, és vett nekem egy fagyit. Ilyen kedvesen. Apám engedélyét kérte! ” Utóbbi állítását Fatone határozottan tagadja. „Soha nem mondtam az apjának, hogy szeretem őt, és szeretném elvinni randizni. Néhányszor találkoztunk, de szerintem nem voltam a típusa. Ennyi volt, még mindig barátok vagyunk” –zárta rövidre az énekes.

Furcsa hollywoodi sztárpárok

Pink és Joey Fatone
Fotó: AFP

Sztárpárok, akik összeillenek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top