Sztárok

20+1 pár, akik megmutatták, az igaz szerelem örökké tart

Jóban-rosszban: vannak, akiknél a láng tényleg nem huny ki...

Mondják, a szerelem érzetének „szavatossági ideje” van. Különböző kutatásokkal igyekeznek bizonyítani, a kémia kettő, jó esetben öt évig tart, eddig vagyunk képesek egy valakit szerelemmel szeretni. Ha szerencsénk van, ez szépen szeretetté szelídül, de a szerelem kémiáját elveszítjük. Napjaink egyik legismertebb írója, Frédéric Beigbeder 1997-ben jelentette meg A szerelem három évig tart című könyvét. Ebben azt az elméletet fejti ki, miszerint a szerelem érzése csupán hormonokhoz kapcsolódik, ezért véges. A könyvnek rengeteg rajongója és követője lett. Főként sokat csalódott fiatalok gondolják úgy, hogy az igaz szerelem csak tündérmese, semmi több. Ugyanakkor rengeteg olyan ember, pár él a világban, akik erre rácáfolnak. Példájukkal erősítik, hogy életben tartható a szikra, akár 50-70 éven át is. Még érdekesebb, hogy sokan úgy nyilatkoznak, ennyi idő után is szerelemmel néznek a másikra…

Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith / Forrás: Getty Images

Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith 25 éve boldogok együtt. Brosnan egyszerű választ ad, amikor megkérdezik, hogyan tudják életben tartani szerelmüket ennyi idő után is: Csak szeretjük egymást… Nincs egyéb titka.

Ha kíváncsi vagy a többi szerelmespárra is, látogass el a Zacc oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top