Hatalmas az öröm a brit királyi családban, úton az újabb baba

Vad Rózsa | 2024. Október 01.
Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi jövő év elejére várják második közös gyermeküket.

A brit királyi család Instagram-profilján tették közzé a gólyahírt, miszerint

„Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi nagy örömmel jelenti be, hogy a jövő év elejére várják második közös gyermeküket; Wolfie és Sienna testvérét. Őfelségét a királyt értesítették, és mindkét család örül a hírnek.”

András herceg és Sarah Ferguson idősebbik lánya a londoni Goldsmiths egyetemen szerzett történelem diplomát,

 

ezután értékesítési asszisztens lett egy áruházláncnál, majd fizetés nélküli gyakornok a külügyben. A diszlexiával küzdő Beatrix hercegnő egy olasz nemes és üzletember,

Edoardo Mapelli Mozzi oldalán éli életét,

aki kisfiával érkezett a kapcsolatba. A nyolc éves Christopher Woolf, azaz Wolfie édesanyja Dara Huang építész, aki 2018-ban szakított Mapelli Mozzival. A család közeli barátja szerint Beatrix remek mostohaanyja lett Wolfienak. A pár esküvőjén, 2020-ban is a fiúcska vitte a gyűrűket. Beatrix hercegnő 2021-ben hozta világra kislányát, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzit.

III. Károly trónra kerülése után Beatrix államtanácsos lett.

A hercegnő jelenleg a 9. az utódlási sorban, államtanácsosként részt vehet titkos üléseken, aláírhat bizonyos dokumentumokat, és tárgyalhat nagykövetekkel is. Katalin hercegné nyári kezelése során Beatrix Anna hercegnővel együtt komoly részt vállalt a brit királyi család reprezentatív feladataiból.

Exit mobile version